Latvijā 18. novembrī piedzimuši trīnīši

 

Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas 93.gadadienā Rīgas dzemdību namā nākuši pasaulē trīnīši, ziņo www.kasjauns.lv.
Latvijā šogad piedzimuši jau pieci trīnīši un vēl vieni trīnīši piedzimuši latviešu ģimenei Īrijā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijā šogad piedzimuši jau pieci trīnīši un vēl vieni trīnīši piedzimuši latviešu ģimenei Īrijā!

 

 

Divi puikas un meitiņa nākuši pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību. Bērniņi atrodas Jaundzimušo intensīvās aprūpes nodaļā, jo piedzimuši priekšlaikus. Šodien jaundzimušos pārvedīs uz Bērnu slimnīcu. 

 

Trīnīšu mamma jūtas labi, ziņu aģentūru LETA informējusi pašvaldības SIA "Rīgas Dzemdību nams" pārstāve Santa Lārmane. 

 

Kā ziņots, pirmie trīnīši šogad piedzima 15.septembrī. Šie divi puisīši un viena meitenīte pasaulē nāca Rīgas Dzemdību namā. 27.septembra vakarā Jēkabpils reģionālajā slimnīcā piedzima vēl vienas trīnītes - visas trīs meitenītes. 

 

Reklāma
Reklāma

Savukārt jau pēc nedēļas, 4.oktobrī, Stradiņa slimnīcā trīnītes piedzima arī kādai jelgavniecei. Turpat Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā vēl vieni trīnīši nāca pasaulē 16.oktobrī, līdz ar to 18.novembrī dzimušie puikas un meitenīte šogad ir piektie trīnīši, kas piedzimuši Latvijā. 

 

Trīnīši šogad, 22. septembrī, piedzimuši arī Īrijas latviešu - Šmitu ģimenē. Izlasi interviju ar šo trīnīšu māmiņu! Intervija ar trīnīšu māmiņu: "Grūtniecības laiks bija smagāks, nekā šobrīd"

 

Avots: www.kasjauns.lv