Sieviete, kura iedvesmo - Ingmari Lamy!

Dzīvē ir svarīgi cilvēki, kuri iedvesmo, liek sajust, ka arī mēs tā varam! Katram būtu jāatrod kāds cilvēks, kurš viņam liek justies iedvesmotam, jo tikai iedvesmas pilni mēs spējam sasniegt milzu kalnu galotnes.

Foto: http://rodeo.net/ingmarilamy/

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: http://rodeo.net/ingmarilamy/

 

Katrs savu iedvesmas cilvēku meklē pēc viņa dzīvē uzstādītajiem mērķiem vai sapņiem. Vienam tas būs kāds izcils biznesmenis, citam - starojošs un laimīgs ģimenes cilvēks. Bet man, un es ticu, ka arī daudzām citām sievietēm, vienkārši burvīga, sievišķīga, dzīvespriecīga un citus iedvesmojoša sieviete.

 

Manuprāt, liela daļa mūsdienu sievietes ir aizmirsušas, kas ir viņu lielākais un spēcīgākais ierocis - tā ir sievišķība. Šodienas pasaulē sievietēm ar mediju palīdzību tiek mācīts, stāstīts, cik mēs visi esam vienlīdzīgi, ka arī sievietēm ir jāstrādā tā pat kā vīriešiem un jāizturas tik pat vīrišķīgi.  Nekādu emociju, nekādu asaru un puņķu. Bet mēs sievietes tādas esam :) Un emocijas ir tās, kas šo pasauli un dzīvi izveido par tik skaistu pasauli, kāda viņa ir.

 

Katrai no mums vajadzētu beidzot sajust savu sievišķīgo būtību un izmantot to savā dzīvē, jo tā ir mūsu panākumu un laimes atslēga. Šodienas sievietei ir jāmācas būt sievišķīgai (protams, pieļauju domu, ka ir izcili sievišķīgas sievietes, kurām mammas un vecmammas ir nodevušas tikai tās labākās īpašības un viņas ir sasniegušas savu sievišķo būtību).

 

Arī es sastapos ar šo jautājumu -kas īsti ir sievišķība un kā sevī to attīstīt? Tāpēc sāku meklēt, kādu sievieti, kura būtu mans sievišķības etalons. Un atradu izcili sievišķīgu sievieti gados, uz kuru paskatoties vien liekas, ka būt sievišķīgai ir tik viegli un skaisti.

Ingmari Lamy (dzimusi 1947 gadā). Viņa ir zviedriete, kuras karjera saistīta ar modeles darbu, bet ne jau tāpēc viņa izskatās tik starojoša. Viņas dzīves mērķis ir iedvesmot sievietes - gan jaunas, gan gados. Un viņai tas izdodas!

Pirms dažiem gadiem Ingmari stāsta: "Šodienas mūsdienu modes pasaulē, 65 gadu vecumā strādājot par modeli, es vēljoprojām esmu par dabisko. Savai ādai lietoju organiskās olīveļļas - tas ir veids, kā man patīk.

Es vēlos iedvesmot sievietes, lai viņas apzinātos, kāds ir viņas/u iekšējais skaistums un spēks. Es vēlos, lai viņas apzinātos, ka viņas ir skaistas vienmēr un visur.

Reklāma
Reklāma

Un tajā momentā, kad viņas to apzināsies, tad viņas var spēlēties ar kosmētiku un drēbēm. Es mīlu, kad sievietes ir kolorītas un izturas dabiski. Varbūt, kad es būšu vecāka, arī es sākšu lietot kosmētiku!"

 

Jā, šī ir mana iedvesmas avota sieviete, vai arī Tev tāda ir? Tāda, kas spēj Tevi iedvesmot būt sievišķīgai, atļauties būt emocionālai un iedvesmot citas?

Autore: Kristīne Bērziņa, mammamuntetiem.lv projektu vadītāja

Foto: http://rodeo.net/ingmarilamy/