Kā iegādāties džinsus, kas ir kā uzlieti? Padomi vīrietim

Vienalga, vai esi īss vai garš, kalsns vai smagnējs, tu atradīsi savus ideālos džinsus, ja sekosi vienkāršai patiesībai par auguma un džinsu griezuma saderību! Ieteikumos dalās stilists, vīriešu apģērbu veikala www.gaaz.lv saimnieks Jevgenijs Agapovs.

Ikviens vīrietis var atrast tādus džinsus, kas viņu dara vēl skaistāku! Tievajiem un slaidajiem lieliski izskatīsies šādi taisna griezuma džinsi. Veikala www.gaaz.lv publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikviens vīrietis var atrast tādus džinsus, kas viņu dara vēl skaistāku! Tievajiem un slaidajiem lieliski izskatīsies šādi taisna griezuma džinsi. Veikala www.gaaz.lv publicitātes foto.

Pirmais solis uz tieši tev labāko džinsu atrašanu, ir noskaidrot, kāds ir tavs auguma tips. 

 

Atlētisks

Muskuļainam augumam labāk piestāvēs platāka griezuma džinsi, izceļot ķermeņa augšdaļu (brīva griezuma džinsi nenozīmē karāšanos uz gurniem vai bikses, kas ir divus izmērus par lielu!). 

Izvairies no šauriem džinsiem, jo tie var likt taviem sūri grūti pelnītajiem muskuļiem izskatīties uzpampušiem. Mazākas un platākas kabatas savukārt palīdzēs izcelt tava “smagā darba” skaistos augļus. :)

 

Tievs

Izvairies no pārāk apspīlētiem vai pārāk brīvi krītošiem džinsiem. Tu taču negribi izskatīties noslīcis savās biksēs? Vai tievajām kājām pievērst vēl vairāk uzmanības, apspīlējot tās? Izvēlies taisnus vai "boot-cut" džinsus ar zemu jostu, kas glaimos tavam augumam.

 

Garš un slaids

Tu esi veiksminieks!Tavam augumam piestāvēs gandrīz jebkura griezuma džinsi, tā kā tev jābūt bezgala laimīgam, ka esi svētīts genofonda departamentā! Taisni vai "boot-cut" džinsi izcels tavu ķermeni, bet, ja gribi izvēlēties ikdienišķāku (“casual”), plato staru džinsi ir perfekta alternatīva.

 

Smagnējais

Izvairies no"boot-cut" un taisniem džinsiem, jo tie padarīs tevi vēl smagnējāku, apaļīgāku. To vietā izvēlies plato staru - brīva griezuma džinsus. Lielākas un zemākas kabatas, kas viena otrai izvietotas tuvu šai auguma kategorijai ir pareizā izvēle – šādas kabatas “muciņveida” augumam liek izskatīties mazākam. 

 

PAR DŽINSIEM

Reklāma
Reklāma

Foto www.gaaz.lv

Taisnais griezums

No minētajiem trim šis ir visbrīvākais un vienlaikus visneparedzamākais griezums. Vienam augumam taisnais griezums izskatīsies taisni, bet citam – apspīlēti. Tam ir tendence ķermeni padarīt par kasti, kad šādas bikses tiek valkātas brīvi. Turpretī, valkājot pieguļoši, tās glaimo ķermenim. Kad meklē taisno griezumu, svarīgs ir perfekts garums. Maza krunciņa optiski nojauks džinsu taisno stīvumu. Pārliecinies, ka tie nav pārāk cieši vēdera un cisku zonā. Tiem jābūt perfekti pieguļošiem, lai sasniegtu taisnas kājas efektu. 

 

Džinsu bikses vīrietim, boot-cut

Foto www.gaaz.lv

“Boot cut”

Šie džinsi tiešām optiski pagarina kājas, bet, valkājot tos augsti savilktus, savu ķermeni padarīsi neproporcionālu. Jāpiebilst, ka nevieni džinsi nav jāsavelk pārāk augstu vai jānolaiž pārāk zemu, džinsu jostai jāsēž tieši virs gurnu kauliņiem, un tas attiecināms uz visiem griezumiem. “Boot cut” griezums nedrīkst apžmiegt augšstilbu, džinsiem jābūt brīvi krītošiem, bet vienlaikus - piegulošiem. Garumam jābūt pietiekamam, lai segtu kurpi, bet nevilktos pa grīdu, un ir jābūt krunciņai.

 

Vīriešu bikses, džinsas.

Foto www.gaaz.lv

Apspīlētas džinas

Apspīlēti džinsi nenozīmē iežmiegšanos biksēs, kas ir trīs izmēru par mazu! :) Citādi ķermeņa augšdaļa izskatīsies kā izsprādzis balons.

Apspīlēti džinsi ir šauri piegriezti, bet joprojām ērti. Atšķirībā no citiem griezumiem, šiem ne vienmēr ir jābūt sakrunkotiem lejasdaļā, bet tiem jāapsedz tavas potītes.