Problēmas ar matu veselību? Izmēģini "NIOXIN"!

Matu izkrišana, lūšana un tendence kļūt plānākiem ir ļoti izplatīta problēma, kas ietekmē līdz pat 50% vīriešu un sieviešu.

Foto no Nioxin arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no "Nioxin" arhīva.

Plānāki mati, regresējoša matu līnija uz pieres, apjoma samazināšanās, matu izkrišana pēc dzemdībām, un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Šī viennozīmīgi ir vissāpīgākā no tēmām, runājot par matu veselību, gan sievietēm, gan vīriešiem. Ko darīt, pie kā vērsties? Frizieri un stilisti bieži vien nespēj piedāvāt reālu risinājumu, vien dažādus serumus un matu augšanas eliksīrus, bet ko darīt, ja tie nesniedz gaidīto rezultātu? Pēdējais glābiņš – dermatologs vai aptieku zāles? Vai nebūtu tomēr lieliski, ja mūsu frizieri un stilisti spētu piedāvāt saviem klientiem ne tikai skaistumkopšanas, bet arī matu veselības pakalpojumus?

Amerikas Savienotajās Valstīs jau 25 gadus ir zināms risinājums šīm problēmām arī skaistumkopšanas salonos, un šoruden tas parādījies arī Latvijā.

"NIOXIN" – zīmols Nr. 1, ko ASV stilisti iesaka klientiem, kuru matiem ir tendence kļūt plānākiem. Vienīgais profesionālais salonu brends, kas specializējās tikai uz matu biezuma, apjoma un galvas ādas veslības uzlabošanu.

"NIOXIN" ir radis iedvesmu ādas kopšanā, lai nodrošinātu progresīvus līdzekļus matiem ar tendenci kļūt plānākiem. Galvas āda ir sejas ādas pagarinājums, un tai ir nepieciešama līdzvērtīga uzmanība un kopšana. Mūsu līdzekļu sērija ir izstrādāta, lai nostiprinātu, barotu un atjaunotu matus no pamatiem. Jo galvas ādas veselība rada matu veselību, liekot tiem izskatīties biezākiem, apjomīgākiem.

Vai zinājāt, ka matu tendenci kļūt plānākiem var novērst, lai Jūs varētu priecāties par matiem, kas izskatās biezi un apjomīgi? Daudzas atbildes tirgū ir balstītas uz medikamentiem, vai arī ir tendence censties maskēt šo problēmu. Nioxin visaptverošā pieeja šai problēmai ļoti atšķiras no citām, jo tās mērķis nav ataudzēt matus vai maskēt problēmu. Nioxin novatoriskā tehnoloģija, kuru iedvesmojusi ādas kopšana, bez blakusefektiem ļauj iegūt matus, kas izskatās biezāki un apjomīgāki. 
 
Mati kļūst plānāki, jo:
1 – samazinās matu stiebru skaits;  
2 – matu stiebri kļūst plānāki;  
3 – matu augšanu kavē neveselīga galvas āda.  

Neatkarīgi no tā, kura faktora ietekmē mati kļūst plānāki, "NIOXIN" rīcībā ir īpašas zināšanas, lai cīnītos ar Jūsu problēmu, izmantojot individuāli pielāgotus līdzekļus.
–  Tirgus līderis matiem ar tendenci kļūt plānākiem ASV profesionālajā nozarē;
–  75% stilistu to novērtējuši kā efektīvāko zīmolu pret matu tendenci kļūt plānākiem;
–  deviņus gadus pēc kārtas ieguvis stilistu balvu kā labākais līdzeklis matiem ar tendenci kļūt plānākiem.

"NIOXIN" unikālā, progresīvā ādas kopšanas pieeja sniedz Jums tūlītējus un ilgtermiņa rezultātus. Trīs pakāpju sistēma ir radīta kā atbilde matu tendencei kļūt plānākiem; tā paredzēta, lai attīrītu, uzlabotu un precīzi novērstu tos apstākļus, kas izraisa tieši Jūsu matiem piemītošo tendenci kļūt plānākiem. Vairāk nekā 70% lietotāju novēroja, ka mati ieguvuši biezāku un apjomīgāku izskatu tikai 4 nedēļu laikā.

"NIOXIN" līdzekļu iedarbība pierādīta neatkarīgā patērētāju pētījumā*
Mati izskatās biezāki    72%
Mati izskatās blīvāki     71%
Mati ir apjomīgāki       79%
Mati ir labāk aizsargāti pret bojājumiem    83%

*Neatkarīgs tirgus pētījums, kas veikts 2009. gadā ASV; tajā piedalījās patērētāji, kurus uztrauc matu tendence kļūt plānākiem.

Pieci "NIOXIN" iedarbības veidi, lai mati izskatītos biezāki un apjomīgāki
–  Samazina lūšanas izraisīto matu izkrišanu.
–  Liek matiem izskatīties biezākiem.
–  Paplašina matu struktūru.
–  Nostiprina matu izturību pret bojājumiem.
–  Notīra no galvas ādas liekās taukvielas, kas nosprosto matu folikulus.
 
"SCALP RENEW" – novatorisks pakalpojums salonos, kas sniedz tūlītējus rezultātus

Izbaudiet dermabrāzijas pakalpojumu, kas palīdz atjaunot veselīgu galvas ādas un matu izskatu, paātrinot galvas ādas virsmas atjaunošanos ar nolobīšanas palīdzību un likvidējot uzkrājušos nosēdumus ap mata folikulu.  
–  Sievietes priecājas par tā sniegto uzlaboto ādas kopšanu – atmirušo ādas daļiņu nolobīšanu, jo "Scalp Renew" iedarbojas kā sejas maska galvas ādai, un viņas šo iedarbību atzīst par būtisku ādas kopšanas rituāla sastāvdaļu.
–  Vīrieši novērtē "Scalp Renew" uzmundrinošo, atsvaidzinošo iedarbību uz galvas ādu, tam nostiprinot matus ar tūlītējiem un ilgtermiņa rezultātiem.
 

Reklāma
Reklāma

FOTO: Eva Grehema (Eva Graham), "NIOXIN" radītāja. Viņa pirms 25 gadiem radījusi "NIOXIN", jo pašai pēc grūtniecības bija problēmas ar plāniem matiem.

 

SKATIES BILŽU GALERIJĀ "NIOXIN" PRODUKCIJU!