Brīnumskaistie "KusKus" mājas zābaciņi

KusKus mājas zābaciņi ir mājas apavi – čības, kas paredzēti lietošanai iekštelpās. Tajos var justies labi gan darot mājas darbus, gan sagaidot viesus. Šādi čībiņzābaki ir ērti un ideāli piemēroti Latvijas aukstajām ziemām un īsajām vasarām. 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

KusKus mājas apaviem tiek piedāvāta liela modeļu daudzveidība. Šobrīd interneta veikalā www.KusKus.lv pārdošanā ir vairāk kā 20 dažādi mājas zābaciņi visos Eiropas sieviešu izmēros (36 – 42). Nākotnē KusKus.lv Tu varēsi atrast arī vīriešu un bērnu zābaciņus.

SKATĪT KUSKUS ZĀBACIŅU GALERIJU!


LATVIJĀ  RADĪTS DIZAINS
KusKus mājas apavu dizains ir oriģināls, radīts Latvijā. Katram modelim tiek piemklēta unikāla audumu kombinācija. Zābaciņi tiek radīti, iedvesmojoties no vecām, romantiskām interjera lietām un meklējot jaunas, dinamiskas formas. Tie tiek veidoti ar vislielāko rūpību, katram modelim piemeklējot īpašas detaļas - ar rokām darinātus auduma ziedus, pērlītes, izšuvumus, speciāli veidotus pušķus vai mežģīnes.

DABĪGI MATERIĀLI
Zābaciņi tiek pildīti ar 100 % vilnu, kas nodrošina vilnas zeķēm līdzvērtīgu siltumu. Iekšpusē ir kokvilnas oderīte, kas ir maiga un patīkama saskarē ar ādu. Zolei tiek izmantota tumšas krāsas dabīgā āda, kas ir nodiluma izturīga un droša pret traipiem. Formas noturību nodrošina papēža daļā iestrādāta dabīgās ādas detaļa. Visi ražošanā izmantotie materiāli nodrošina labu gaisa caurlaidību un komfortablu pēdas sajūtu.

ZIEMAI UN VASARAI
Drīzumā KusKus mājas zābaciņiem būs pieejami arī vasaras modeļi. Ziemas modeļu ražošanā tiek izmantota dabīgā vilna, kas nodrošina siltumu, savukārt vasaras zābaciņiem vilna tiks aizstāta ar linu, kas ir labi elpojošs, atvēsinošs, dabīgs materiāls.

IDEĀLA DĀVANA

KusKus interneta veikalā  pieejamas virtuālās dāvanu kartes, kas saņēmējam ļaus izvēlēties sev piemērotāko pārīti. Vari arī pasūtīt zābaciņus pats, piegādei norādot drauga adresi. KusKus.lv pircēji priecājas par šo iespēju un bieži to izmanto.  

KusKus.lv
regulāri rīko akcijas un piemēro dažādiem modeļiem atlaides. Lai saņemtu svaigākās ziņas, seko twitterī – www.twitter.com/kuskusstore

 

Aplūkot visus modeļus, kā arī veikt pasūtījumu vari: www.KusKus.lv

Reklāma
Reklāma

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/