Tuvojas Ķīniešu Jaunais gads: ReCure speciālisti iesaka, kā uzlabot savu ikdienu

Ikdienas steidzīgais ritms, slodze un to pavadošais stress, aizvien biežāk cilvēkiem liek domāt par veidiem kā palīdzēt sev atpūsties.
City Balance veselīgie smūtiji ietaupīs laiku un ļaus nodrošināt savam organismam visu ikdienā nepieciešamo.

FOTO: Publicitātes foto

City Balance veselīgie smūtiji ietaupīs laiku un ļaus nodrošināt savam organismam visu ikdienā nepieciešamo.

ReCure speciālistu ieteikumi mierīgākam un enerģijas pilnam Jaunajam gadam:

 

Arita

Atvieglo steidzīgo ikdienu ar augļu un dārzeņu smūtijiem. Tie nodrošinās organismu ar nepieciešamajām uzturvielām, vienlaikus nepārslogojot gremošanas sistēmu. City Balance veselīgie smūtiji ietaupīs laiku un ļaus nodrošināt savam organismam visu ikdienā nepieciešamo. Katrs kokteilis ir bagāts ar vitamīniem, antioksidantiem un šķiedrvielām, un ir pagatavots izmantojot pēc iespējas vairāk Latvijā izaudzēto produktu – augļu, ogu un dārzeņu. No dažādajām City Balance smūtiju programmām varēsi izvēlēties piemērotāko savam dienas ritmam. Ieskaties: http://www.citybalance.lv/

 

 

Sumesh

Viens no efektīgākajiem relaksācijas veidiem ir masāža, jo tās iedarbība uz cilvēka organismu ir vispusīga. Tā ne tikai līdzsvaro un sakārto fizisko ķermeni, bet arī labvēlīgi iedarbojas uz prātu – harmonizē un nomierina to. Veselības centra ReCure viena no īpašajām iezīmēm ir tā, ka masāžas veic ne tikai vietējie profesionāļi, bet arī speciālisti no Indijas, savas zināšanas apvienojot ar Latvijas dabas spēku, jo visi procedūru materiāli tiek pašrocīgi gatavoti izmantojot vietējos augus un zālītes. Uzlabo pašsajūtu, paaugstini organisma tonusu un atjauno enerģijas rezerves, kā arī izbaudi nesteidzīgu atpūtu mierpilnā atmosfērā. https://recure.lv

 

 

 

Ilona 

Izmanto skaņu terapiju savas labsajūtas nodrošināšanai. Ne tikai atskaņojot mīļāko pleilisti Spotify, bet, piemēram, izmantojot gongu un dažādu dziedošo trauku meditācijas. Noskaņojies vienotā plūsmā skaņas mīlestības frekvencēs, lai piepildītos un starotu. Ievibrē un ieskandini sevi jaudīgam gadam!

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Liene

Labākais bezmaksas prettrauksmes līdzeklis ir īsa un kvalitatīva apzinātas elpošanas meditācijas sesija. Izklausās sarežģīti, ja vien nelieto aplikāciju. The Breathing App ir izstrādāta, iedvesmojoties no tā saucamās rezonanses jeb stāvokļa, kurā sirds ritms, sirdsdarbības ātruma mainīgums, spiediens asinsvados un elektriskie impulsi smadzenēs līdzsvarojas vienotā frekvencē. Tas notiek katrreiz, kad mūsu elpošana kļūst lēnāka. Uzstādi sev vēlamo minūšu skaitu, elpas proporciju, un pasaki ikdienas stresam ardievas. Tik vienkārši, ka izraisa atkarību.

Linda

Viena elpa – viena kustība – viens ritms. Fiziskās aktivitātes uzlabo smadzeņu veselību – mazina trauksmi, stresu, dusmas. Tās palīdz pārvaldīt svaru, samazina slimību riskus, stiprina kaulus un muskuļus, kā arī palielina spēju veikt ikdienas aktivitātes un darbības. Dzīve ir par līdzsvara meklēšanu ikdienā, tādejādi sabalansējot garīgo un mentālo darbu ar fiziskām aktivitātēm, mēs iegūstam ne tikai labāku fizisko veselību, bet arī pozitīvas emocijas un uzlabojam savu mentālo veselību. Sāc ar mazumiņu  - biežāk pārvietojies kājām, apģērbies siltāk un izej pastaigā, izmanto  kāpnes tā vietā, lai brauktu ar liftu. Arī ikdienas paradumu maiņa palielinās enerģijas plūsmu ķermenī un ikdiena kļūs produktīvāka. 

Guna 

Veids, kā spēju mazināt stresu ir plānošana. Turklāt nākamo nedēļu pamatā cenšos saplānot jau piektdienas pēcpusdienā – darbi, sapulces, treniņi, atpūta – tam visam ir jābūt manā plānotājā, lai es varētu strukturēti virzīties cauri nedēļai. Tāpat piektdienā cenšos sarakstīt produktu sarakstu sestdienas veikala apmeklējumam, lai nākamajā nedēļā vakarā nav haoss virtuvē. Protams, ir un būs dienas, kas izsit no līdzsvara, bet, ja kopumā dienas ir sastrukturētas, tas būs krietni, krietni retāk.

 

 

 

Saistītie raksti