Astroloģes padomi, kā vairot labklājību un peļņu 2022. gadā

Iedvesmojamies jaunajam gadam – lai labklājība vairojas, no bankas biežāk nāk īsziņas par konta papildināšanos un makā čaukst zaļās, dzeltenbrūnās un purpursārtās eiro naudaszīmes!
Lai Tīģeris nes naudu!

FOTO: Shutterstock.com

Lai Tīģeris nes naudu!

Izklaidei un iedvesmai – horoskopi, ko darīt, lai pelnītu. Stāsta sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

 

AUNS (21.03.–20.04.)

Auns ir līderis, visur pirmais, ar gūzmu aizraujošu un oriģinālu ideju. Tas būs tavs trumpis šajā gadā, jo labklājība vairosies, ja strādāsi ar galvu, nebaidīsies realizēt ambiciozus plānus un atradīsi tiem atbalstītājus. Apsveicami būs centieni pakāpties pa karjeras kāpnēm, mērķēt uz augstāku amatu vai sākt savu biznesu. Finanšu stāvoklis var būt mainīgs, tāpēc seko līdzi, vai bankas kontā nonāk ir viss, kam tur jāienāk. Un tie tēriņi... tie tēriņi... Ja rodas kārdinājums tērēties skaistām lietām, vispirms padomā – vai tiešām vajag? Kaut gan – kāpēc gan sevi neiepriecināt, ja esi godam nopelnījis…
 

VĒRSIS (21.04.–20.05.)

Krietnais darbarūķis Vērsis zina savu cenu. Un viņa uzskats – katrs datora peles klikšķis kaut ko maksā – protams, ir pareizs. Pret peļņu šajā gadā jāattiecas mazliet agresīvi – pozitīvā nozīmē. Jāraugās, kur ir jaunas iespējas nopelnīt, – vai labāk pievērsties savam biznesam, vai pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam. Vērsis parasti visu dara apdomīgi, taču šis gads ir tāds provocējošs. Lēmumi saistībā ar darbu, biznesu vai naudas lietās var būt spontāni, un tas vairs nebūs labi. Esi apdomīgs, noskaiti līdz desmit, lai, no vilka bēgdams, lācim neuzskrien. Nepieciešama nosvērta un mērķtiecīga rīcība.
 

DVĪŅI (21.05.–20.06.)

Komunikācijas virtuoziem Dvīņiem šis gads sola daudz jaunu kontaktu. Kā gan bez tiem? Spēsi sarunāt, samenedžēt, sabīdīt lietas un īstajā brīdī satikt tieši tos cilvēkus, kuri tev vajadzīgi. Ja rosīsies nepaguris, tas atmaksāsies arī materiālā izteiksmē. Kādam iespējama sadarbība ar ārvalstu kompāniju vai došanās prom darbos svešatnē. Ja darbam vai biznesam kaut kā piesaistās ārzemju tēma, tad ir vērts pieņemt izaicinājumu. Būs jauna pieredze, un ienākumi vairosies. Tāpat arī derētu padomāt par mācībām. Dzīve un tehnoloģiju attīstība traucas uz priekšu tik strauji, ka šajā jomā jaunas zināšanas vajadzīgas ik brīdi. Jo vairāk proti, jo vairāk pelni.

 

VĒZIS (22.06.–23.07.)

Pēc savas būtības tu esi tāds… nu jā, Vēzis vientuļnieks. Kaut arī cilvēki tevi mīl un labprāt sadarbojas, pašam tīkamāk lēnu garu rosīties vienatnē vai vismaz kaut kādā mērā pašam būt noteicējam par darbu apjomu un ritmu. Šogad ir visas iespējas savas vēlmes realizēt un arī palielināt ienākumus. Ja nav sava biznesa, tad ir vērts apsvērt tā izveidošanas iespējas. Tāpat arī vari lūkoties pēc augstāka un labāk apmaksāta amata. Ja arī tas ir algots darbs kāda labā, vadītāja statusā tomēr lielāka brīvība. Miljonu varbūt nenopelnīsi, bet naudas lietas galvassāpes nesagādās. Ja plānots lielāks pirkums un nepieciešami papildu līdzekļi, būs labs laiks, lai runātu ar bankām, kā arī, lai nokārtotu senas kredītsaistības.

 

LAUVA (24.07.–23.08.)

“Un tad nāku es – skaists, gudrs un zinošs!” teiks džungļu karalis Lauva un nodemonstrēs savus līdera dotumus. Ja līdz šim esi bijis darbinieka statusā, tad zini – tev piemīt visas vajadzīgās īpašības, tostarp arī harisma, lai ieņemtu vadošu amatu. Tiesa, tad gan būs nemierīgi un katra diena pilna pārsteigumu. Ienākumu plūsma lielā mērā atkarīga no tā, ko izvēlēsies par kompanjoniem un ceļabiedriem. Var nākties mazliet nolikt pie malas savas ambīcijas, taču kopā darītais atmaksāsies dubultā. Ja esi biznesā, tad jau droši vien zināsi, ka peļņas jautājumos bieži vien jādomā nevis "es", bet "mēs" kategorijās. Labus ienākumus un gandarījumu varētu sagādāt arī pievēršanās ģimenes biznesam.

 

JAUNAVA (24.08.–23.09.)

“Darbs ir dzīves sāls!” Tāds dzīves moto astroloģijā tiek piedēvēts Jaunavām. Tev var uzticēties, jo darāmais vienmēr tiks paveikts godam un ar uzviju. Centība, analītiska un rūpīga pieeja parasti tiek novērtēta, bet šogad jābūt uzmanīgam atalgojuma jautājumos. Var gadīties, ka priekšniecība vēlas uzticēt kādus papildu pienākumus, bet piemirsīs, ka ikkatrs darbs kaut ko maksā. Nekautrējies apspriest naudas lietas, it īpaši, ja pašam šķiet, ka esi pelnījis algas pielikumu vai kādu bonusu par labiem rezultātiem. Ja tev ir savs bizness, tad ir vērts padomāt par jauniem darbības virzieniem. Trakos pārmaiņu laikos vienmēr rodas kādas jaunas ienesīgas iespējas.

 

Reklāma
Reklāma

SVARI (24.09.–23.10.)

Rutīna un kustība pie ierastām sliedēm šogad nederēs, profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Svariem tas nav pārāk grūti, jo savā dziļākajā būtībā esi elastīgs un radošs cilvēks. Godā tiks celtas visoriģinālākās idejas. Arī visracionālākos jautājumus var risināt ar radošu pieeju, un tas būs tavs lielais pluss, lai palielinātu ienākumus. Jā, atceries gan vienu tādu senu patiesību – idejas maksā visdārgāk, bet par tām bieži vien negrib maksāt neko. Neatdod tāpat vien – kādi procenti naudas izteiksmē no panākumiem jāsaņem. Vai arī jāķeras klāt pašam, veidojot savu biznesu, ja tāda vēl nav. Ja ir, tad meklē jaunus ceļus, tostarp sadarbību ar ārzemēm.

 

SKORPIONS (24.10–22.11)

Darbā vai biznesā gads solās būt izdevies. Lielajam stratēģim Skorpionam līdzās plānam A parasti ir arī plāns B. Ja kaut kas buksē vienā jomā, tad elastīgi var pārorientēties uz citu. Darbā iespējamas pārmaiņas, jauni uzdevumi, iespējas paplašināt darbošanos un gūt panākumus. Visas izmaiņas un norunas vēlams noformēt juridiski korektos līgumos, jo solījumi ir solījumi, bet "stipri papīri" jau pavisam kas cits. Ja ir privātais bizness, atroti piedurknes un esi gatavs smagi dzīt vagas tīrumā un vēlāk priecāties par zelta graudiem. Bankas konts un maciņš pildīsies. Kaut ko tērē savam priekam, kaut ko investē attīstībā. Šogad nav vēlams uzņemties kredītsaistības.

 

STRĒLNIEKS (23.11.–21.12.)

Peļņa šogad ies roku rokā ar zināšanām. Neatkarīgi no tā, cik diplomu esi ieguvis, kāda pieredze un kādi amati ieņemti, dzīvot pa vecam vairs nevarēs. Pasaule mainās strauji, tehnoloģijas attīstās – skat, jau tiek piedāvāti pat komerclidojumi kosmosā! Vārdu sakot, ir jāmācās – vienalga, augstskolā vai kursos. Katrs jauns zināšanu graudiņš palīdzēs virzīties uz priekšu profesionālajā jomā un papildināt bankas kontu. Kādam var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārzemēm. Ja tev ir savs bizness vai esi nolēmis to veidot, tad tiešām jāorientējas uz klientiem vai noieta tirgiem ārpus Latvijas. Strēlniekam vajag pasaules plašumu.

 

MEŽĀZIS (21.12.–20.01.)

Enerģija un spēku pieplūdums nedaudz konservatīvo un dažkārt grūti iekustināmo Mežāzi mudināsies ar pilnu jaudu doties uz priekšu. Dzīvē svarīga stabilitāte un prognozējams stāvoklis bankas kontā, no tā lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Lai tā arī būtu, ir jādarbojas. Lieliskas iespējas parādīt sevi kā atbildīgu un lojālu darbinieku, zinošu stratēģi vadošā amatā vai gudru un tālredzīgu uzņēmēju. Ar ienākumiem būsi apmierināts, taču atceries, ka vienmēr ir kāda neapgūta niša, kurā vēl var gūt peļņu. Šogad lietišķajā jomā jādzīvo pēc principa, ka neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu.

 

ŪDENSVĪRS (21.01.–18.02.)

Ir pienācis laiks jauniem izaicinājumiem. Ūdensvīra domas gandrīz vienmēr lido kosmosa plašumos un prātā rodas oriģinālas idejas. Kāds brīnās, kāds apšauba, kāds noraida... Lai! Tev ir pa ceļam ar tiem, kas saprot no pusvārda. Šogad ir iespējas satikt domubiedrus, kas gatavi ar tevi kopā realizēt jaunus projektus. Pratīsi viņus pārliecināt par savu ideju ienesīgumu un dzīvotspēju. Ja tev ir savs bizness, var izdoties atrast kompanjonus un investorus. Tikai vienošanās jānoformē precīzos līgumos! Algotā darbā daudz pienākumu, un naudas lietās kaut kas var bremzēties. Runā par atalgojumu un neuzņemies neko papildus tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks.

 

ZIVIS (19.02.–20.03.)

Piena upes ķīseļa krastos tāpat vien netecēs – lai kaut ko panāktu, būs jāpieliek pūles. Galvenais ir izvirzīt konkrētu mērķi, noteikt vienu virzienu un nesadalīt uzmanību tūkstoš sīkumiem. Viss, ko grasies darīt, kārtīgi jāsaplāno un jāizrēķina. Rīkojoties metodiski, ienākumi palielināsies. Galvenais, lai rosās pelēkās šūniņas un uzplaukst tavs radošais gars, kas idejai no mazas sēkliņas ļauj izaugt par krāšņi ziedošu krūmu. Ar ienākumiem būsi apmierināts neatkarīgi no tā, vai esi algots darbinieks, vai arī tev ir savs bizness. Gūt peļņu un panākumus var palīdzēt sadarbības ar draugiem vai no jauna ar kādreizējiem darījumu partneriem.