Izvēle nepieņemt lēmumu un nerīkoties arī ir izvēle

Parasti tad, kas cilvēks slikti dara savu darbu, viņš ir sašutis: “Vai jūs vispār zināt,cik man par to maksā?”  Zinu un nesaprotu, ko tu tur dari!? Jo viss ir vienkārši:  nepatīk - nedari.  Un tā ir it visā. 

Foto no portāla www.pexels.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no portāla www.pexels.com

Tev slikti dzīvot kopā ar šo cilvēku – nedzīvo! Tavi biznesa partneri pret tevi izturas slikti – maini. Kostīms izskatās slikti – atdod tam, kuram tas izskatīties labi. Slikti guli – sāc nodarboties ar savu dvēseles stāvokli. Sliktu jūties – ārstējies. Tu jūties slikti, dzīvojot šajā zemē – brauc prom. 

Dari, nevis čīksti. 

Bet, ja tu neko nedari, nemaini, tātad tev ir labi. Esi godīgs pret sevi – tev ir labi. Labi čīkstēt. Labi žēloties, Labi ciest. Labi būt upurim. Labi saņemt līdzjūtības vārdus. Labi,  ka tavā vietā visu izlemj un nosaka. Labi neko nedarīt ar savu dzīvi. Mierīgi un prognozējami. Tā ir komforta zona, pat ja tā atrodas mēslos. 

 

Ja tu neko nedari, nemaini, tātad tev ir labi. Esi godīgs pret sevi – tev ir labi. Labi čīkstēt. 


Te nu arī ir visa jēga. Pati lielākā dzīves jēga.  Ja tu neesi upuris, tad kas vēl? Ja tu nežēlosies, tad ko citu tu darīsi? Jo nāksies taču darīt. 

Reklāma
Reklāma

Ja atņems šo jēgu “Man ir nepanesami grūti nest savu krustu”, tas kas atliek? Kur tu iesi bez sava ierastā krusta? Kā tu vispār bez tā dzīvosi? 

Nelemt neko arī ir lēmums. Nemainīts – arī tā ir izvēle. Ja tu izdari tādu izvēli, ari ar to mierā. Atzīsti to, saņem visas savas izvēles un baudi tās. Taču “neiznes” citiem smadzenes, jo nevienam nav jāspēlē līdzi tavas spēles. 

Atzīsties, ka atrodies tur, kur izvēlējies un kur vēlies būt. Tā arī ir visa patiesība. 

Autore: personības koučs, psiholoģe Lilija Ahremčik, bloga http://pticavpolete.com autore