Mācies valodas, pelni ārzemēs!

Svešvalodu zināšanas nav tikai lieta, kas ceļ pašapziņu. Svešvalodu zināšanas noder arī, ja vēlies strādāt starptautiskā uzņēmumā, ārzemēs vai vienkārši ceļot. Diemžēl, Latvijas skolās ne vienmēr var iegūt gana labas valodu prasmes.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pieredzē dalās Kristīnes mamma: "Vecākiem ne vienmēr ir iespēja objektīvi novērtēt sava bērna zināšanas. Arī man meita skolā sāka macīties  krievu valodu, bet pēc kāda laika jutu, ka šis priekšmets nekad netiek pieminets sarunās, ne kādos jautājumos. Ik pa laikam apjautājos, kā klājas ar krievu valodu. Meita atrauc, ka labi, atzīme 7, viss kārtībā! Kad vēl pārjautāju, vai nav grūti, vai visu saprot, atbilde skan – jā jā, citiem ejot vēl sliktāk, lai es nestresojot!  
Pēc gada mana meita nolēma mainīt skolu un pirmajās septembra dienās atnaca ar krievu valodas tekstu, kurš jālasa un jātulko – „Poleznie izkapaemies!” Tad atklājās, ka mans bērns pat nezina visus burtus! Kur nu vēl tālāk! Tagad esmu uzmanīga, ja  kāds priekšmets netiek pieminēts sarunās vai atzīmēs.
Šogad, kad tuvojas eksāmeni, esmu nolēmusi paņemt meitai kursus galvenajos priekšmetos, jo baidos, ka tik nesanāk ar bezmaksas izglītību tapat kā ar bezmaksas medicīnu!
Starp citu, zinu kādu ļoti nabadzīgu krievu tautības paziņu, kura visu laiku saviem zēniem  maksā par mājskolotāju angļu valodā un latviešu valodā. Citreiz domāju, vai tā ir tāda sena aristokrātu iezīme, ka bērniem ir mājskolotājs! :)"


Vecāko klašu skolēniem un 9. un 12. klašu absolventiem
Drīz būs eksāmeni. Bet kā jums sokas ar angļu valodu? Un krievu valodu?

Svešvalodu mācību centrs KLASS piedāvā īpašus angļu valodas kursus, lai sagatavotos 9. un 12. klases skolas beigšanas valsts eksāmenam, kā arī padziļinātus kursus, lai sagatavotos IELTS, TOEFL un FCE.

Iespēja sekmīgi nokārtot eksāmenu ir jūsu rokās. Mēs jau esam sagatavojuši simtiem studentu, kuri turpina mācības ārzemēs.
Atnāciet uz pārrunām – centra speciālists palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko programmu un grupu.

 


Programma Pirms eksāmena sniedz ne tikai iespēju sekmīgi nokārtot eksāmenu, bet arī pilnībā apgūt svešvalodu.

KLASS piedāvājumā ir arī jaunums: KRIEVU VALODAS KURSI!


Pierakstīties uz zināšanu pārbaudi un sīkāku informāciju var saņemt pa tālruni 67331988 vai 29572147. Piesakoties kursos līdz 15. martam, jūs iegūstat 50 % atlaidi. Ja atnāksiet divatā vai trijatā, mācību maksa būs vēl mazāka.

Reklāma
Reklāma


Vairāk informācijas vietnē www.klass.lv