Bērni testē Dr. Pakalns Efeja Plus balzamu elpceļiem ar agaves sīrupu: "Jūtami mazina slimības simptomus, garšīgs un arī dizains veicina bērnu interesi"

Četri dažādu vecumu bērni testēja Dr. Pakalns Efeja Plus balzamu elpceļiem ar agaves sīrupu. "Dēlam bija sākušās pamatīgas iesnas, kas, lietojot šo sīrupu, mazinājās un galvenais – nepārgāja klepū," priecājas mammas Ella.
Mamma Elva: Kā bērnam parādās saaukstēšanās simptomi, tā lietojam Efejas balzamu un ir jūtama simptomu samazināšanās!

FOTO: Shutterstock.com

Mamma Elva: "Kā bērnam parādās saaukstēšanās simptomi, tā lietojam Efejas balzamu un ir jūtama simptomu samazināšanās!"

Tie vecāki, kuru bērni kaut reizi ir slimojuši un tamdēļ bijusi vajadzība lietot kādus preparātus, zina, cik grūti ir atrast tādu līdzekli, kas būtu gan pietiekoši efektīvs, gan arī bērna garšas kārpiņām tīkams, lai viņš vispār būtu ar mieru to lietot. 

 

Lūk, ko saka mammas, kuru bērni testēja Dr. Pakalns Efeja Plus balzamu elpceļiem ar agaves sīrupu 

 

Atsauksmi raksta mamma Elva:

 

“Efejas sīrups ir ļoti noderīgs mūsu ģimenē, it īpaši šajā baciļu laikā. Kā bērnam parādās saaukstēšanās simptomi, tā lietojam šo sīrupu un ir jūtama simptomu samazināšanās! Patīk, ka sīrups ir no dabīgiem augiem un tā garša arī ir dabiska. Mūsu trīsgadīgajam bērnam tas garšo, tāpēc nav problēmu ar sīrupa lietošanu, kad nepieciešams.” 

 

Atsauksmi raksta mamma Ella:

 

"Dr. Pakalns sīrupus jau esam lietojuši vairākkārt, un Efeja Plus balzamam ir maiga garša, kas ir svarīgs aspekts, jo mūsu deviņus gadus vecā meita ir ļoti jutīga pret garšām un daudzus sīrupus atsakās dzert. Es gan personīgi ne vienmēr sadzīvoju ar pudelīti, jo ik pa laikam kaut kas notecēja garām karotei.

 

Reklāma
Reklāma

Šajā reizē Efeja Plus sīrupu meita sāka lietot pēc tikko izslimota bronhīta, tāpēc tas kalpoja kā turpinājums iepriekš saņemtajai terapijai, lai mazinātu slimības atstātās sekas. Jāteic, ka pavisam klepus pārgājis nav, bet pēc tādas slimošanas organismam nepieciešams ilgāks laiks atlabšanai.
 

Savukārt četrus gadus vecajam dēlam bija sākušās pamatīgas iesnas, kas, lietojot šo sīrupu, mazinājās un galvenais – nepārgāja klepū kā tas bieži mēdz notikt. Īpaši pēdējā gada laikā – lieto, ko gribi, iesnas ieilgst un papildus rodas arī klepus. 


Abiem bērniem, lietojot pēc instrukcijas, sīrupa pudelīte pietika 10 dienām, ar ko dēla gadījumā arī bija gana. Papildus vēl lietojām Dr. Pakalns Beta Immune balzamu, lai stiprinātu kopējo imunitāti. Izvēlējāmies Beta Immune balzamu, jo tas satur vērtīgos beta-glikānus, un, izrādījās, ka arī šim līdzeklim ir patīkama garša un to ar prieku lietoja abi mūsu bērni." 

 

Atsauksmi raksta mamma Liene: 

“Dr. Pakalns Efeja Plus balzams elpceļiem ar agaves sīrupu ir ar ļoti patīkamu garšu un aromātu. Tā iepakojums atšķiras no citiem ar savu oriģinālo dizainu, kas veicina bērna interesi to pagaršot. Līdzeklim piemīt mitrinošas un nomierinošas īpašības, kas mūsu piecgadniecei sevišķi palīdzēja brīžos, kad klepus bija pieņēmies sparā.” 

 

Par Efeja Plus balzamu elpceļiem

Dr. Pakalns Efeja Plus balzams elpceļiem ar agaves sīrupu ir piemērots bērniem jau no 3 gadu vecuma.
 
Efeja Plus balzama sastāvā ir augu ekstrakti, kas palīdz aizsargāt bērnu augšējos elpceļus un saglabāt to veselību saaukstēšanās laikā.

  • Šaurlapu ceļtekas, altejas sakņu un ārstniecības žodzenes lakstu ekstrakti palīdz nomierināt un mīkstināt iekaisušu elpceļu gļotādu, kā arī mazina kairinājumu kaklā.
  • Altejas saknes un ārstniecības žodzenes laksti palīdz, ja gadījies īslaicīgs aizsmakums.
  • Šaurlapu ceļtekas lapas palīdz stiprināt organisma imūnsistēmu.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Saistītie raksti