Mammamuntetiem.lv aicina uz bezmaksas lekciju ciklu par ādas kopšanu un veselību

Atopiskais dermatīts, bērnu alerģisko slimību izmeklēšana un ārstēšana, plaukstu ekzēma – par šīm un citām tēmām gaidāms sarunu cikls ar speciālistiem, kurā vecāki var iesaistīties bez maksas. Nodarbības dāvina Baltijā lielākais sadzīves ķīmijas ražotājs "Mayeri".
Velti 20 minūtes un uzzini atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem par ādas veselību.

FOTO: Publicitātes foto

Velti 20 minūtes un uzzini atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem par ādas veselību.

20 minūšu tiešraides sarunas ar speciālistiem – dermatoloģi Lāsmu Kalnbērzu un alergoloģi Daci Kārkliņu – notiks četras ceturtdienas pēc kārtas, sākot no 25. maija, sākums plkst. 9.00. Sarunas ar speciālistiem tiešraidē un arī ierakstā būs skatāmas ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv un portāla Facebook profilā.

 

Kā atpazīt alerģiskas reakcijas no parastiem izsitumiem un kā zināt, vai pieaugušā vecumā uzmetušās pumpas nav saistītas ar kādu alerģisku reakciju, kā arī par problēmas risinājumiem un alerģiskas ādas kopšanu divās lekcijās stāstīs alergoloģe Dace Kārkliņa.

 

Savukārt dermatoloģe Lāsma Kalnbērza atbildēs uz aktuālākajiem jautājumiem, kas visbiežāk vecākus uztrauc saistībā ar atopisko dermatītu bērniem, kā arī pastāstīs visu par un ap diagnozi ar nosaukumu “plaukstu ekzēma”. 

 

Lekcijas skaties tiešraidē ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv, kā arī portāla Facebook profilā:

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Sarunas organizē vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, moderēs tās vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

 

Lekcijas atbalsta Baltijā lielākais sadzīves ķīmijas ražotājs "MAYERI”.

 

Saistītie raksti