Iepazīstieties ar THATDAY mēnešreižu apakšveļu – jaunu, dabai draudzīgu risinājumu mēneša īpašajām dienām

Lai gan mēnešreizes ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, teju pusei planētas iedzīvotāju – atklātas un izglītojošas informācijas par veidiem kā šīs dienas padarīt vieglākas joprojām trūkst. Iespējams, tas saistīts ar faktu, ka vēsturiski sievietes par šo procesu tikušas kauninātas, un tikai 20.-21. gadsimta mijā situācija pamazām sākusi mainīties. Cilvēki vairs tik ļoti nebaidās runāt arī par delikātākām tēmām, kas ir liels solis uz priekšu attieksmes maiņā sabiedrībā.
ThatDay mēnešreižu biksītes vizuāli izskatās pēc parastām biksītēm, bet funkcionalitātes ziņā tās nebūt tādas nav!

FOTO: Publicitātes foto

ThatDay mēnešreižu biksītes vizuāli izskatās pēc parastām biksītēm, bet funkcionalitātes ziņā tās nebūt tādas nav!

Pirmās menstruācijas meitenēm parasti parādās 12-15 gadu vecumā, bet menopauze iestājas vidēji 45-50 gadu vecumā. Ja aplūkojam skaitļus, redzam, ka sievietes reproduktīvajā vecumā aizvada vidēji 35 savas dzīves gadus. Vidējais patērētais higiēnas preču daudzums ir apmēram 11 000 vienības, bet iztērētā naudas summa šo preču patēriņam – 15 000 EUR. Rūpēm par savu ķermeni sievietēm ik mēnesi nākas patērēt praktiskus, finansiālus un arī emocionālus resursus. 


Šajā rakstā mēs jūs iepazīstināsim ar alternatīvu un inovatīvu risinājumu mēneša īpašajām dienām – mēnešreižu apakšveļu ThatDay. ThatDay menstruāciju apakšveļas zīmola pamatā ir tādas vērtības kā ilgtspēja, ekoloģija, sievietes veselība un labsajūta visa mēneša garumā. 


Kas ir mēnešreižu apakšveļa un kā tā strādā?

ThatDay mēnešreižu biksītes vizuāli izskatās pēc parastām biksītēm, bet funkcionalitātes ziņā tās nebūt tādas nav! Pirmkārt, tās ir ražotas no OEKO-TEX® sertificētiem audumiem – materiāliem, kas paredzēti tiešai saskarei ar ādu, ir ādu saudzējoši un piemēroti jebkāda tipa ādai un tās stāvoklim. Otrkārt, ThatDay biksīšu absorbcijas daļa sastāv no 3 slāņu oderējuma, kas ir papildināts ar ūdensizturīgu audumu – tas uzsūks šķidrumus līdz pat 4 higiēnisko tamponu (~ 30 ml) apjomam. Un treškārt, ThatDay biksītes ir hipoalerģiskas, radītas no elpojoša un higiēniska materiāla un var lepoties ar vienkāršu, ērtu, funkcionālu un pievilcīgu dizainu!*
 

 

Kādi biksīšu veidi pastāv un kā izvēlēties sev piemērotāko?

Patlaban ir pieejami 6 ThatDay biksīšu veidi. Modeļi cits no cita atšķiras ar dizainu un jostasvietas augstumu, bet zīmola jaunums un lielākais lepnums ir biksītes īpaši spēcīgām mēnešreizēm. 

 

Lai izvēlētos sev atbilstošākās, jāvadās pēc gaumes un mēnešreižu stipruma. Vieglākām / vidējām mēnešreizēm piemērotākas būs Sievišķīgās biksītes ar augsto jostasvietu, Biksītes ar vidēji augsto jostasvietu vai Elegantās biksītes ar augsto jostasvietu. Vidējām / spēcīgākām mēnešreizēm mēs ieteiktu izvēlēties Biksītes ar augsto vai Vidēji augsto jostasvietu spēcīgām mēnešreizēm.

 


Lai izvēlētos sev atbilstošo biksīšu izmēru, iesakām sekot parametriem izmēru tabulā ThatDay mājaslapā. Tāpat arī iesakām atcerēties, ka šajās dienās mēdzam būt jūtīgākas, ķermenis var būt nedaudz citādāks kā parasti, tāpēc pareizā izmēra izvēle ir ļoti būtiska. Noteikti nevajadzētu koncentrēties uz konkrēto izmēra burtu vai ciparu – (S, M / 36, 40) svarīgi, ka biksītes patiešām der un būs ērtas valkāšanai.
 

Cik bieži tās jāmaina, cik biksītes nepieciešamas un kā jāmazgā? 

ThatDay biksītes būs piemērotas valkāšanai tik ilgi, kamēr vien pati valkātāja jūtas ērti – tomēr mūsu rekomendācija būtu biksītes mainīt ne vēlāk kā ik pēc 8 stundām. Pirmajā valkāšanas reizē būtu ieteicams patestēt ThatDay biksītes mājas apstākļos, vienā no pirmajām mēnešreižu dienām, kad asiņošana ir visizteiktākā. Tad arī taps skaidrs, cik bieži tās jāmaina, un jūsu ierasto mēnešreižu rutīnu varēs nomainīt ThatDay!


Iesākumā ieteiktu iegādāties vienu līdz divus biksīšu pārus – ar vienām biksītēm sapratīsiet, kā strādā ThatDay tehnoloģija, bet divi biksīšu pāri jau spēs izmainīt jūsu īpašo dienu ikdienu. 

 


Kad pienācis laiks biksītes nomainīt, pirms mazgāšanas ieteicams tās izskalot ar remdenu ūdeni. Svarīgi atcerēties – skalošanai nedrīkst izmantot cietās ziepes, jo tās var aizsprostot auduma poras. Pēc skalošanas biksītes var droši likt mazgāties veļas mašīnā, 40° grādu temperatūrā, kopā ar citām drēbēm. Tāpat var arī brīvi izmantot ikdienā lietotos mazgāšanas līdzekļus (lieliski derēs arī šķidrais veļas pulveris). 


Piemērotas ikvienā dzīves posmā

ThatDay biksītes ir lieliska izvēle sievietēm jebkurā dzīves posmā – pusaudzēm, jaunajām māmiņām vai dāmām savos labākajos gados. Sastopoties ar mēnešreizēm pirmo reizi dzīvē, satraukums var būt ļoti mulsinošs, bet to ir iespējams mazināt. Atklāta un droša komunikācija par šo tematu un izvēle par labu ThatDay mēnešreižu apakšveļai ir izcila kombinācija – tā mazinās bažas par nezināmo, pasargās no negaidītiem un nepatīkamiem mirkļiem, vienlaikus liekot justies tikpat ērti kā jebkurā citā mēneša dienā.


Arī jaunajām māmiņām ThatDay apakšveļa var lieliski atvieglot ikdienu – saskaroties ar situācijām, kad rodas neparedzētas noplūdes, pēdējais, par ko gribas domāt, ir klasiskie higiēnas līdzekļi un to krājumi mājās. Līdzīgi ir arī vecumposmu sievietēm labākajos gados, ThatDay biksītes spēs pasargāt pat visnegaidītākajās situācijās, nodrošinot aizsardzību, drošību un komfortu. 


Izmēģiniet ThatDay – un iespējams, jau pavisam drīz tās kļūs arī par jūsu uzticamo sabiedroto!


*Lasiet vairāk par zīmolu un tā piedāvātajiem produktiem ThatDay interneta veikalā.
*ThatDay produktus iespējams iegādāties tiešsaistē un veikaliņā “Nosvērts” Stabu ielā 46/48.