“Ecocillin” kapsulas piena sēnītes ārstēšanai un sievietes maksts veselības profilaksei

Gandrīz ikviena sieviete dzīves laikā ir saskārusies ar tik nepatīkamu un dzīves kvalitāti ietekmējošu slimību kā piena sēne. Ginekologi to sauc par vaginālo infekciju.
Izvēloties produktu, ir svarīgi analizēt preparāta sastāvu. Daudzi probiotiku ražotāji produkta sastāvā norāda tikai laktobaktēriju sugu, nevis celmu

FOTO: Shutterstock.com

Izvēloties produktu, ir svarīgi analizēt preparāta sastāvu. Daudzi probiotiku ražotāji produkta sastāvā norāda tikai laktobaktēriju sugu, nevis celmu

Sievietes organisms ir trausls un spēcīgs vienlaikus. Tomēr ir apstākļi, kas ļoti viegli izjauc līdzsvaru maksts vidē. Antibiotiku lietošana, ikmēneša menstruālā asiņošana, grūtniecība, menopauze, pat vīrieša sperma un pārmērīga mazgāšanās var izraisīt izmaiņas maksts vidē. 

 

Statistika liecina, ka vaginālā infekcija vismaz vienu reizi dzīvē ir bijusi 75 % sieviešu, 45 % to piedzīvojušas atkārtoti, bet 20 % ar piena sēnes izraisītu niezi, kairinājuma sajūtu, dedzināšanu un nepatīkamu aromātu cīnās regulāri. 

 

Sievietes makstī dzīvo apmēram 15 dažādu baktēriju sugas, kas nodrošina dabīgās mikrofloras normālu darbību. Veselas sievietes mikroflora sastāv lielākoties no Lactobacilli (90 %) baktēriju celmiem, bet 10 % mikrofloras – no patogēnajiem mikroorganismiem. Mainoties to proporcijām, pārsvaru gūst patogēnie mikroorganismi. Lai atjaunotu komforta sajūtu, maksts vide ir jāpapildina ar Lactobacilli baktērijām. 

 

Specifiskie probiotiskie mikroorganismi atjauno izmainīto mikrofloru, uztur pareizo maksts pH līmeni un, pateicoties aizsargfunkcijas atjaunošanas spējai, novērš jaunu infekciju rašanos, kā arī ārstē jau parādījušos slimības simptomus.

 

“Ecocillin” ir Itālijā ražots līdzeklis, kas satur efektīvus laktobaktēriju celmus. Tie ātri palīdz atjaunot dabisko maksts mikrofloru vajadzīgajā līmenī. “Ecocillin” ir pieejams divos veidos – kā maksts kapsulas un kā orālās kapsulas. Abi preparāta veidi ir vienlīdz efektīvi. 

Izvēloties produktu, ir svarīgi analizēt preparāta sastāvu. Daudzi probiotiku ražotāji produkta sastāvā norāda tikai laktobaktēriju sugu, nevis celmu. Laktobaktēriju celma klātbūtne norāda, ka produkta darbība ir zinātniski pētīta un pierādīta tā efektivitāte.

Reklāma
Reklāma

 

Maksts kapsulas palīdzēs ātrāk atjaunot mikrofloru tieši makstī, savukārt orālās kapsulas, kurās ir 5 miljardi dzīvo baktēriju, palīdz ne tikai maksts, bet arī zarnu trakta mikroflorai, kas var būt īpaši svarīgi pēc antibiotiku kursa. Lietojot maksts kapsulas, piena sēnītes nepatīkamie simptomi būs ievērojami mazinājušies jau nākamajā dienā!

 

“Ecocillin Oral” – inovatīva probiotika, kas ir ērta lietojot, un tai ir unikāls sastāvs. Tā ir paredzēta atkārtotu maksts infekcijas saslimšanu profilaksei un maksts mikrofloras atjaunošanai. Patentētās labās baktērijas (3 sugas) neļauj attīstīties infekciju izraisošiem mikroorganismiem. “Ecocillin Oral” uzglabājamas istabas temperatūrā ne vairāk kā +25 0C. Tās ir ērti paņemamas līdzi ceļojumos. 

 

“Ecocillin” – producē bakteriocīnus un izveido gan bioplēvi (aizsargbarjeru), gan arī Lactobacillus plantarum P17630, kas ir paredzēta maksts mikrofloras atjaunošanai. Tās vienmērīgi sadalās uz maksts gļotādas, spēcīgi piestiprinās maksts sieniņām un neļauj attīstīties infekciju izraisošiem mikroorganismiem. “Ecocillin” vaginālās kapsulas jāuzglabā ledusskapī, jo pienskābās baktērijas kapsulā ir dzīvas un uzglabāšana zemā temperatūrā (ledusskapī) nodrošina baktēriju dzīvotspēju. 

 

Bezrecepšu medikaments “Ecocillin” maksts un orālo kapsulu veidā nopērkams visās lielākajās aptiekās. Pirms līdzekļa lietošanas apspriedieties ar savu ārstu vai farmaceitu!