5 minūtes dienā – vingrinājumi, kas tev palīdzēs

Vai tev ir gadījies saskarties ar vieglu urīna nesaturēšanu, vingrojot? Ja jā, tad zini, ka neesi tāda vienīgā. Gandrīz katra otrā sieviete 20–39 gadu vecumā cieš no pilienveida urīna noplūdēm, kas parādās visnepiemērotākajos brīžos, piemēram, pie fiziskas slodzes. Tā var gadīties arī šķaudot, smejoties, klepojot vai ceļot smagumus. Bet neuztraucies! Veic regulārus vingrojumus un nekontrolētas pilienveida urīna noplūdes var pilnībā izzust.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sadarbībā ar profesionāliem treneriem un fizioterapeitiem, TENA ir izstrādājusi speciālu vingrojumu programmu sievietēm iegurņu muskulatūras stiprināšanai. Tikai 5 minūtes dienā pasargās ne tikai no urīna noplūdēm, bet arī stiprinās vēdera muskulatūru, uzlabos stāju un seksuālo dzīvi. Negaidi, izmēģini jau tagad! 


Iepazīsties ar Kari Bo.

 

„20 gadus esmu pētījusi un ārstējusi sievietes, kurām ir iegurņa lejasdaļas muskuļu problēmas. Savā darbā es izmantoju daudz fizioterapijas un vingrošanas metožu, lai palīdzētu sievietēm uzlabot šīs nozīmīgās muskuļu grupas tonusu un spēju to kontrolēt. Iegurņa lejasdaļas muskuļu treniņš ir svarīgs sievietēm jebkurā vecumā, lai novērstu un ārstētu urīna nesaturēšanu un iegurņa orgānu noslīdēšanu kopumā. Pētījumi liecina, ka šī metode 2 no 3 sievietēm palīdz novērst slodzes nesaturēšanu.“

 

Iegurņa muskuļu vingrinājumi


Tev nepieciešamas tikai 5 minūtes katru dienu, lai uzlabotu iegurņa
muskuļu spēku un izturību. Ienāc www.corewellness.lv un vingro līdzi bez maksas!

 

Reklāma
Reklāma

TENA Lady  ikdienas ieliktnīši – plāni, ērti un nemanāmi zem apģērba. 

  

 

TENA Lady ar 3kāršu AIZSARDZĪBU – uztur sausu virsmu, pasargā no noplūdēm un novērš nepatīkamo aromātu. Lai pasargātu sevi no nevēlamas urīna noplūdes, izmanto TENA Lady ieliktnīšus – tie izcili pielāgojas ķermeņa kustībām, kas padara tos par lielisku risinājumu, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm.

TENA Lady nopērkami aptiekās.

 

 

Saņem BEZMAKSAS paraugu ŠEIT.


Seko mums facebook - TENA Latvija.