Visātrāk atgūt formu pēc dzemdībām palīdz limfodrenāžas un vakuuma masāža ar masāžas trenažieri

Jaunās māmiņas, kas izmēģinājušas limfodrenāžas un vakuuma masāžu ar masāžas trenažieri, ir sajūsmā  par  tās efektu. Tas tiešām ir ātrākais veids, kā atgūt formu pēc dzemdībām – samazināt vēderu un dabūt prom celulītu no dibena  un  augšstilbiem,  nostiprināt roku augšdelmu muskulatūru, savācot ļumīgos „peļu vēderiņus”, kā  arī atjaunot ādas elastību.

Atkarībā no sievietes veselības  stāvokļa un ārsta ieteikumiem, notievēšanas nodarbības ar vakuuma  masāžas trenažieri  var sākt trīs mēnešus pēc dzemdībām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atkarībā no sievietes veselības stāvokļa un ārsta ieteikumiem, notievēšanas nodarbības ar vakuuma masāžas trenažieri var sākt trīs mēnešus pēc dzemdībām.

 

Studija, kur īpaši gaidītas jaunās  māmiņas
Limfodrenāžas un vakuuma masāžas nodarbības ar masāžas trenažieri  notiek studijā „Studio slim figura”, kas ir speciāli izveidota sievietēm, kas vēlas atgūt slaidu augumu vai arī saglabāt esošo formu.  Kā  arī studijā ir īpaši gaidītas jaunās māmiņas, kam ir  ļoti  svarīgi  pēc dzemdībām atgūt slaidu, formīgu augumu. Limfodrenāžas masāža un vakuuma masāža ar masāžas trenažieri ir  ātrākais veids, kā atgūt  formu pēc dzemdībām, notievēt. Atkarībā no sievietes veselības  stāvokļa un ārsta ieteikumiem, notievēšanas nodarbības ar vakuuma  masāžas trenažieri  var sākt trīs mēnešus pēc dzemdībām, ja  māmiņa nebaro bērniņu ar krūti, savukārt nodarbības ar limfodrenāžas masāžas trenažieri  ne ātrāk  kā sešus mēnešus pēc dzemdībām.


Turklāt jaunajām māmiņām tiek piedāvāta īpaša iespēja katru dienu no pl. 9.00-13.00 apmeklēt vakuuma masāžu un limfodrenāžas masāžu  par daudz zemāku cenu.  

 

Plašāka informācija - www.slimfigura.lv

Iegādājoties  abonementu, notievēšanas masāžas nodarbības varēs apmeklēt neierobežoti ilgā  laika periodā  – jaunajai  māmiņai vēlamajās dienās. Turklāt uz studiju droši var ņemt līdzi arī mazuļus, jo ir padomāts, lai bērniem  nebūtu garlaicīgi.
Savukārt sievietēm, kas vēlas  pašas pārliecināties, kā tad īsti notiek limfodrenāžas masāža un vakuuma  masāža ar masāžas trenažieri  un  kādu efektu tā  dod, pirmā nodarbība  ir par īpašu  cenu -  tikai 7, 50  eiro.


Limfodrenāžas masāža – samazina vēderu, dibenu un gurnus
Kā limfodrenāžas masāža ar masāžas trenažieri var dod tik pārsteidzošu notievēšanas efektu skaidro „Profesionālās skaistuma skolas” masāžu tehnoloģiju pedagogs, sertificēta kosmētiķe un sertificēta masiere Sandra Jurkēviča. „Limfodrenāžas masāžas laikā organismā limfas cirkulācija  un asinsrite ir desmitām reižu ātrāka, paātrinās arī vielmaiņa un notiek intensīva tauku sadedzināšana. Limfātiskā sistēma pastiprināti izvada no organisma šlakvielas, līdz  ar  to samazinās tūska, un, tam pateicoties, samazinās arī ķermeņa apkārtmērs. Savukārt vielmaiņai intensīvi sadedzinot taukus, tiek  panākta notievēšana.” 


Limfodrenāžas masāža ar masāžas tranažieri notiek šādi – trenažierim ir masāžas rullīši, kas rotē ap sevi. Vispirms rullīšiem piespiežot pēdas, tad kāju apakšstilbus, augšstilbus, sānus, roku augšstilbus, cilvēks izmasē visu ķermeni, pamatīgi  iedarbinot limfas cirkulāciju un  citus organisma procesus.
Jaunajām māmiņām ļoti noderīgi ir tas, ka  ar limfodrenāžas masāžu var iedarboties tieši uz tām ķermeņa daļām, kas parasti ir visgrūtāk uzlabojamas, piemēram, vēderu, dibenu, kāju augšstilbiem. Efekts ir redzams ļoti ātri - jau pēc pāris limfodrenāžas masāžas nodarbībām ievērojami samazinās ķermeņa apkārtmērs - īpaši viduklī un  kāju augšstilbiem, uzlabojas muskuļu tonuss, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Ar šo masāžu efektīvi var novērst „mīlas rokturīšus” virs gurniem, riepiņu uz vēdera, kā arī nostiprināt roku augšdelmu muskulatūru. 

Reklāma
Reklāma


Vakuuma masāža izkausē tauciņus un  celulītu
Uztura speciāliste Astra Sabule-Leite atklāj, ka visātrāk vielmaiņu paātrina un kalorijas sadedzina fiziskās aktivitātes, kas rada aerobo slodzi. Šai ziņā pārsteidzošu efektu dod  vakuuma masāža ar vakuuma masāžas trenažieri, jo tā gan nodrošina  aerobo slodzi, gan desmitām reižu paātrina limfas cirkulāciju, asinsriti, vielmaiņu  un citus procesus  organismā. Pirmkārt, pateicoties vakuuma masāžai,  samazinās ķermeņa apkārtmērs – ir novērots, ka jau pēc vienas vakuuma masāžas nodarbības vēdera apkārtmērs var samazināties līdz pat centimetram, bet pēc pilna masāžas kursa ķermeņa apkārtmērs var samazināties pat par 8-20 centimetriem. Samazinās arī svars – lielākais efekts, kas gūts pēc pilna  vakuuma masāžas kursa (30  nodarbībām)  ir zaudēti 25 kilogrami.


Uztura speciāliste Astra Sabule-Leite gan uzsver: ”Lai gūtu efektu no vakuuma masāžas, arī ikdienas uzturā jāievēro mērenība, uzturam jābūt sabalansētam.”


Vakuuma masāža notiek šādi - cilvēks ieiet tādā kā vakuuma kapsulā, un viņam no ķermeņa vidusdaļas līdz pat grīdai tiek radīts vakuums. Kapsulas iekšpusē ir skrejceliņš, pa kuru cilvēks masāžas laikā intensīvi staigā, un tas nodrošina aerobo slodzi. Ir iespējams izvēlēties gan mērenu slodzi, gan tādu slodzi, kādu var sasniegt, kāpjot kalnā. Zinātniski ir pierādīts, ka 30 minūšu vakuuma masāža ar skrejceliņa ātrumu 4 kilometri stundā sadedzina 5 reizes vairāk kaloriju nekā darbojoties uz parastā trenažiera skrejceliņa.


Ar  vakuuma  masāžu, vairākkārt paātrinot limfas cirkulāciju, tauki tiek vienmērīgi izvadīti no organisma, tādēļ jau pēc pirmajām nodarbībām sāk samazināties celulīts. Veicot pilnu masāžas kursu, celulīts var izzust līdz pat 80%,  kā arī vakuuma masāža efektīvi uzlabo ādu, padarot to tvirtāku un  elastīgāku. 
Studijā „Studio slim figura” limfodrenāžas masāža ar limfodrenāžas masāžas trenažieri un vakuuma masāža ar vakuuma masāžas trenažieri notiek mājīgi iekārtotā telpā. Nodarbības laikā līdzās pastāvīgi ir trenere, kas pastāsta, parāda, kā pareizi lietot masāžas trenažieri, lai sasniegtu maksimālu efektu. Telpā vienlaikus var nodarboties tikai trīs cilvēki, tādēļ nav jābažījās, ka studija varētu būt cilvēku pārpildīta. 


Studija „Studio slim figura” atrodas Ziepniekkalnā, Unity biznesa centrā, kur var ērti piebraukt ar automašīnu un ir  bezmaksas autostāvvieta.

 

Vakuuma masāžai ar vakuuma masāžas trenažieri Vacu evolution vai limfodrenāžas masāžai ar masāžas trenažieri Roll Evolution var pieteikties pa tālruni +371 27439777, plašāka informācija mājas lapā www.slimfigura.lv.

Seko mūsu Facebook lapai un uzzini par akcijām un jaunumiem pirmā https://www.facebook.com/slimfigura.lv