Svaigu kāpostu zupa

Vārām klasisku kāpostu zupu!

FOTO: Shutterstock.com

Smaržīga zupa ar zaļumiem.

 

Gaļu sadala gabaliņos, aplej ar ūdeni, uzvāra, noputo un vāra pusgatavu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, sasmalcinātas garšsaknes, pēc tam pievieno sagrieztus kāpostus, kartupeļus un vāra, līdz gaļa un dārzeņi gatavi.

Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Zaļumi
  • Sāls
  • Aitas gaļa - 150.gr
  • Svaigi kāposti - 180.gr
  • Kartupeļi - 120.gr
  • Burkāni - 120.gr
  • Pētersīlis
  • Garšvielas