Svaigu kāpostu zupa

Vārām klasisku kāpostu zupu!

FOTO: Shutterstock.com

Smaržīga zupa ar zaļumiem.

 

Gaļu sadala gabaliņos, aplej ar ūdeni, uzvāra, noputo un vāra pusgatavu.

Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, sasmalcinātas garšsaknes, pēc tam pievieno sagrieztus kāpostus, kartupeļus un vāra, līdz gaļa un dārzeņi gatavi.

Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

 

Reklāma
Reklāma

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

 

Sastāvdaļas

  • Zaļumi
  • Sāls
  • Aitas gaļa - 150.gr
  • Svaigi kāposti - 180.gr
  • Kartupeļi - 120.gr
  • Burkāni - 120.gr
  • Pētersīlis
  • Garšvielas