Vegāniska aukstā zupa

Ir pienācis tas gada laiks, kad auksto zupu bez attaisnojumiem drīkst ēst gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās!

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas:

  • burciņa marinētu biešu
  • 3 lauku gurķi
  • bunte lociņu
  • bunte diļļu
  • bunte redīsu
  • sinepes
  • ķiploku sāls
  • Oatly krējums
  • 350-400ml ūdens
  • 2 ēdamk. etiķa

Pagatavošana:

  • Sagriež gurķus, redīsus, smalki sagriež lociņus un dilles.
  • Visu ber bļodā vai katlā, pievieno marinētas bietes ar visu šķidrumu.
  • Pievieno Oatly krējumu, etiķi, sinepes un ķiploku sāli, visu izmaisa.
  • Beigās pievieno ūdeni, lai auksto zupu ''pašķidrinātu''.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas