Rozā aukstā zupa ar spinātiem

Nepieciešams:

burciņa marinētu biešu

1 litrs rjaženka

1 burciņa 12% krējuma

buntīte zaļie salāti

1 garais gurķis

buntīte maurlociņu

maza buntīte kindzas

maza buntīte violetais baziliks

sauja spināti

sauja skābenes

liela bunte dilles

1 tējkarote krievu sinepes

1 šļuka saldās ķīniešu čili mērces (tā, kas paredzēta vistai)

3 daiviņas ķiploku

garšvielas

ūdens - cik vajag

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagatavošana:

Bietes - bļodā, pa virsu rjaženku, tad krējumu, visus zaļumus sagriežam, tos iekšā zupā, gurķi nomizojam, sarīvējam uz rupjās rīves, to - klāt zupai. Garšvielas, sinepes, ūdens - lai zupa nav pārāk bieza. Un - ēdam! Šo zupu var ēst bez apstājas...

 

 

Iesūtījusi:

Elita Veidemane, 

Auksto zupu olimpiādes

Reklāma
Reklāma

dalībniece

 

Sastāvdaļas