Burkānu kāļu biezzupa

Ja esi biezzupu cienītājs, Tev noteikti jāpagatavo burkānu - kāļu biezzupa vakariņām. Kā arī neaizmirsti uzaicināt ciemos draugus - kopā gardāk!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zupai droši vari pievienot arī krējumu.

Sastāvdaļas:

  • 3 burkāni
  • 1 kālis
  • 4 daiviņas ķiploka
  • sviests apcepšanai
  • 150g saldā krējuma
  • dārzeņu buljons

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Burkānus un kāli nomizo, sagriež mazākos gabaliņos un apcep sviestā.
  • Sviestā apcep arī nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus.
  • Dārzeņiem pievieno buljonu un sautē, līdz tie ir mīksti.
  • Kad dārzeņi ir mīksti, tos sablenderē, lej katliņā, pievieno saldo krējumu.
  • Biezzupu uzvāra.

Recepte: Agita Gabrāne