Siera zupa ar vistas gaļu

FOTO: Shutterstock.com

Par sastāvdaļām: 300 g kausēta siera - var likt mazāk vai arī maliet vairāk; tā kā esmu siera mīļotāja, lieku vairāk.

Pagatavošana:

Vistas fileju vārīt 3 l ūdenī, pievienot sāli, piparus un vārīt līdz gatava (apmēram 20 minūtes). Kad vistas fileja gatava, ņemam ārā un liekam vārīties rīsus 10 minūtes. Smalki sagriežam sīpolus, sarīvējam uz smalkas rīves burkānus.

Kartupeļus un vistu sagriežam nelielos gabaliņos. Katlā liekam kartupeļus, sīpolus, burkānus, varam 7 minūtes, tad pievienojam sagriezto vistas fileju. Vārām, līdz kartupeļi gatavi. Pievienojam kausēto sieru, izmaisām un noņemam no uguns. Pirms pasniegšanas uzberam zaļumus (ja ir vēlēšanās).

Man sastāvdaļas nebija kā receptē uz gramiem, bet ņēmu uz aci.

Labu apetīti!

Reklāma
Reklāma


 

Sastāvdaļas

  • Kausētais siers - 300.g
  • Kartupeļi - 400.g
  • Vistas fileja - 400.g
  • Rīsi - 150.g
  • Burkāni - 150.g
  • Sīpoli - 150.g
  • Sāls, pipari
  • Zaļumi.pēc vēlēšanās