Kā pagatavot pildītu jūras karūsu

Vai zināji, ka zivis ir lielisks skaistuma un veselības avots? Pagatavo pildītu karūsu un esi skaists un vesels!

Jūras karūsu var pildīt arī ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jūras karūsu var pildīt arī ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu!

Sastāvdaļas:

Porcija 2 cilvēkiem.

  • 2 gab. jūras karūsas
  • 1 glāze kuskusa
  • 6 saujas svaigu spinātu
  • 1/2 burciņas Rimi turku zirņu
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 citrons
  • 1/2 tējk. Sellection by Rimi itāļu garšvielas
  • sāls pēc garšas

Gatavošana:

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

  • Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.
  • Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas.
  • Spinātus sajauc ar kuskusu.
  • Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepilda karūsas vēderā.
  • To liek cepties uz 20 minūtēm 180 grādu temperatūrā.
  • Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.
  • Pasniedzot ēdienu, to pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: ''Aikāgaršo''

 

Sastāvdaļas