Nūdeles ar Mozzarella sieru

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nūdeles novāra sālsūdenī tā, lai būtu pacietas. Tomātus nomizo, izgriež kātiņu pamatnes un izņem sēklas. Tomātu mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Čili pāksti nomazgā un sagriež smalkās strēmelēs. Šaloti nomizo un smalki sagriež. Šalotes, čili pāksti un tomātu gabaliņus apsautē karstā olīveļļā 10 minūtes, pieber sāli un piparus. Olīvas smalki sagriež un pievieno tomātu mērcei. Baziliku nomazgā un smalki sakapā. Mozzarella sieru sagriež mazos gabaliņos un kopā ar baziliku ieliek pannā. Labi samaisa, pavāra aptuveni 3 minūtes, pārlej ar to nūdelēm.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Mozarella siers
  • Jūras sāls
  • Tomāti
  • Zaļās čili pākstis - 2.gab
  • Šalote - 1.gab
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Mēlnās un zaļās olīvas
  • Baziliks
  • Nūdeles