Grilēts laša bērns

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nu, tad,ko mēs darām? Ņemam laša fileju (vēlams īstu, ne maximas), nomazgā, sasāla, sapiparo ar mēru, uzspiež citrona sulu un liek, lai ievelkas.

Pa to laiku, kamēr bērnelis ievelkās, vai zi, ņem un sašņikā smalki sīpolu, tomātu, papriku.
Tad nu ņemam lašveidīgo, liekam piemērota lieluma follijā, ar aprēķinu, ka varēs to blīvi
noslēgt ar gaļu uz augšu, uzber sasmalcinātu dilli, tad sašņikāto dārzeņu maisijumu un to
visu nosedzam ar sarīvētu parmas sieru. Tad nu noslēdzam folliju labi blīvi un uz uzkarsētām oglēm (uz rēstēm) cepam 15-20 min. Paprovē, un tikai pasaki, ka negaršoja...

 

Iesūtījis: Jonasinsh, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Laša fileja - 1.kg
  • Sīpols, pipari, sāls - 1.uz aci
  • Paprika,tomāts - 1.gb.
  • Citrons - 1.gb.
  • Parmazāna siers rīvēts - 1.gb.
  • Dilles - 1.buntit.