Grilēts laša bērns
Nu, tad,ko mēs darām? Ņemam laša fileju (vēlams īstu, ne
maximas), nomazgā, sasāla, sapiparo ar mēru, uzspiež citrona sulu
un liek, lai ievelkas.
Pa to laiku, kamēr bērnelis ievelkās, vai zi, ņem un sašņikā smalki
sīpolu, tomātu, papriku.
Tad nu ņemam lašveidīgo, liekam piemērota lieluma follijā, ar
aprēķinu, ka varēs to blīvi
noslēgt ar gaļu uz augšu, uzber sasmalcinātu dilli, tad sašņikāto
dārzeņu maisijumu un to
visu nosedzam ar sarīvētu parmas sieru. Tad nu noslēdzam folliju
labi blīvi un uz uzkarsētām oglēm (uz rēstēm) cepam 15-20 min.
Paprovē, un tikai pasaki, ka negaršoja...
Iesūtījis: Jonasinsh, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks
Sastāvdaļas
- Laša fileja - 1.kg
- Sīpols, pipari, sāls - 1.uz aci
- Paprika,tomāts - 1.gb.
- Citrons - 1.gb.
- Parmazāna siers rīvēts - 1.gb.
- Dilles - 1.buntit.