Grilēta vistas krūtiņa

FOTO: Shutterstock.com

 

Laimiem norīvē zaļo miziņu, izspiež sulu, pievieno sakapātus zaļumus, saberztus ķiplokus un ķimenes. Sajauc ar eļļu un sojas mērci. Vistas fileju liek marinādē un tur vēsumā 2 stundas vai ilgāk. Izņem no marinādes, nosusina, grilē uz restītēm no abām pusēm aptuveni 10 minūtes. Pasniedz ar mērci un tvaicētiem brokoļiem.

 

Mērci pagatavo šādi: ananasu nomizo, izņem serdes daļu, sagriež gabaliņos. Sajauc ar pārējām mērces sastāvdaļām.

 

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Sigita Kuzmina 

 

Sastāvdaļas

  • Ananāsa - 1/4.gb
  • Vistas filejas (krūtiņas) - 4.gb
  • Marinādei:gaišās sojas mērces, - 2.ēdk
  • Augu eļļas - 4.ēdk
  • Laimi - 2.gb
  • Ķimeņu sēklu - 1.tējk
  • Koriandra (kinzas) zaļumi
  • Ķiplokui daiviņas - 2.gb
  • Mērcei:majonēzes - 4.ēdk
  • Kečupa - 4.ēdk
  • Konjaka - 2.tējk