Spageti ar garnelēm un kariju

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja nepieciešams, garneles atkausē. Makaronus vāra pēc norādījumiem uz iepakojuma. Ātri apcep garneles un kariju. Pielej nedaudz ūdens. Pievieno aromātisko sāli pēc garšas. Nolej no spageti ūdeni. Garneļu mērci sajauc ar spageti un pārkaisa ar dillēm. Var pārkaisīt ar rīvētu Holandes sieru. Pasniedz ar baltmaizi un svaigiem salātiem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Karijs - 2 -3 .tējk.
  • Margarīns vai sviests - 75.g
  • Spageti - 300.g
  • Notīrītas garneles - 500.g
  • Aromātiskā sāls
  • Ūdens - 50 - 100.g
  • Dilles