Vistas fahitas ar īpaši daudz dārzeņiem

Pievienojiet mazāk vistas gaļas, bet vairāk dārzeņu, pagatavojot svaigu fahitu!

Varbūt ēdiena nosaukums izklausās savādi, tomēr sastāvdaļas ir labi saprotamas mūsu vēderiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Varbūt ēdiena nosaukums izklausās savādi, tomēr sastāvdaļas ir labi saprotamas mūsu vēderiem.

Porciju skaits - 4

Sastāvdaļas
Fahitas pildījums
8 sēnes
1 neliels cukīni
1 sarkanais pipars
1 sīpols
eļļa cepšanai
250 g vistas fileja
1 iepakojums Santa Maria Fajita Spice Mix Original

Pasniegšanai
1 iepakojums tortiļas
Gvakamole
1 burciņa Santa Maria Chunky Salsa Medium

Pagatavošana 
1. Smalki sagrieziet sēnes, cukini un piparu. Sagrieziet sīpolu daiviņās.
2. Ielejiet pannā eļļu. Īsu brīdi uz lielas uguns pannā apcepiet dārzeņus. Apceptus dārzeņus ieberiet atsevišķā bļodā.
3. Smalki sagrieziet vistas gaļu un apcepiet eļļā.
4. Ieberiet pannā visus iepriekš apceptos dārzeņus un nogrieziet mazāku uguni. Pievienojiet garšvielu maisījumu un labi apmaisiet.
5. Apcepiet mīkstās tortiļas, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
6. Lieciet tortiļās fahitas pildījumu, salokiet un pārlejiet tās ar gvakomoli un salsas mērci. Pasniedziet, kamēr siltas.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas