Sulīga cūkgaļas cepeša recepte
Cūkgaļas cepetis ar tomātu pesto vakariņās izklausās nudien lieliski!
![Skatīties uz šo bildi izsalkušam nav prātīgi!](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/31208/conversions/2019101806304755028_o-696x464.jpg)
FOTO: Shutterstock.com
Skatīties uz šo bildi izsalkušam nav prātīgi!
Sastāvdaļas:
- 1kg cūkgaļas šķiņķa
- 5 ķiploku daiviņas
- sāls, pipari
- tomātu pesto
Pagatavošana:
- Šķiņķi nomazgā, apsāla un sapiparo.
- Caur spiedi izspiež ķiploku un ierīvē gaļā.
- Tad gaļu pārsmērē ar tomātu pesto.
- Cepšanai sagatavoto gaļu liek cepammaisiņā un liek cepties 200 grādos uz vienu stundu.
- To pasniedz karstu ar piedevām. Atdzisis lieliski garšo arī uz maizītēm!
Recepte: Agita Gabrāne