Pildītais kabacis ar šampinjoniem un vistas fileju

Mājās gaidāmi viesi, taču galdā celt makaronus ar ketčupu nepavisam nav vēlēšanās? Tad nu gatavosim īstu fantāziju cepampannā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pati par sevi lieliska maltīte, taču var pasniegt arī ar vārītiem kartupeļiem!

Sastāvdaļas:

  • 1 kabacis
  • 2 vistas filejas
  • 1/2 paprikas
  • 2 olas
  • sāls, pipari
  • milti panēšanai

Gatavošana:

  • Kabaci sagriež 2 cm biezās šķēlēs, viducītī uztaisa bedrīti (izgrebjot), tad to pārkaisa ar sāli un pipariem.
  • Izgrebtajā bedrītē pilda sasmalcinātu papriku un strēmelītēs sagrieztu vistas fileju.
  • Olu saklapē ar sāli un pipariem.
  • Sapildīto kabaci no apakšas panē miltos un saklapētajā olā.
  • Kabačus liek sakarsētā taukvielā un uz lēnas uguns apcep no vienas puses.
  • Olu, kas palikusi pāri, lej pāri vistas filejai, kas sapildīta kabacī. 
  • Apceptos kabačus kārto cepamtraukā un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
  • Cep 180 grādos, kamēr vistas fileja ir gatava.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas