Pupiņu sautējums ar krāsnī apceptiem vistu stilbiņiem

Pierasts pupiņas gatavot kopā ar žāvētu cūkgaļu, bet interesants salikums ir ar vistas gaļu. Izmēģini!

Šādu sautējumu viegli ielikt kārbiņa, lai ņemtu līdzi uz darbu. Pirms tam gan mājās vistas gaļa jānoņem no kauliem.

FOTO: Shutterstock.com

Šādu sautējumu viegli ielikt kārbiņa, lai ņemtu līdzi uz darbu. Pirms tam gan mājās vistas gaļa jānoņem no kauliem.

Sastāvdaļas:
​2 sīpoli
3 burkāni
3 daiviņas ķiploku
0,5 kg pupiņu
kartupeļi
tomāti savā sulā
5 vistu stilbiņi
sāls, pipari
oregano
eļļa cepšanai


Gatavošana:
Nomizotus sīpolus smalki sagriež, apcep. 
Burkānus nomizo, sagriež salmiņos un apcep.
Ķiploku sasmalcina un arī apcep.
Pupiņas uzbriedina un izvāra.
Vistu stilbiņiem pievieno sāli piparus un oregano, liek cepeškrāsnī un apcep.
Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un nelielā ūdens daudzumā sautē katliņā.
Kad kartupeļi ir pusgatavi, tiem pievieno pupiņas, apceptos stilbiņus, sīpolus, burkānus un ķiploku.
Visu kopā sautē, līdz gatavībai - beigās pievieno tomātus savā sulā.
Visu samaisa, izgaršo. Ja nepieciešams, pievieno kādu garšvielu.

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti