Upeņu sulā marinēta gaļa

Cūkgaļa neparastā marinādē. 

Gaļu var sautēt vai grilēt. Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļu var sautēt vai grilēt. Autores foto

Šo marinādi var izmantot arī marinējot šašliku vai gaļu cepšanai uz pannas, vai sautēšanai. 
Pagatavošana pavisam vienkārša.
Gaļu sagriežam gabaliņos, klāt pievienojam sagrieztos sīpolus un ķiplokus. Visu pārlejam ar Very Berry upeņu sulu (tā ir dabīga un bez cukura). Pieberam sāli, pievienojam medu un kajēnas piparus. Ja gaļa paredzēta cept uz grila, tad ļaujam gaļai marinēties kādas stundas četras. Sautēšanai pietiek ar kādu pusstundu, tad ar visu marinādi lejam katlā ar biezāku dibenu un uz ļoti lēnas uguns liekam sautēties pievienojot nedaudz eļļas. Ja sautēšanas laikā pietrūkst šķidruma tad pievienojam upeņu sulu.

      
      Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cūkgaļa - 1.kg
  • Sīpoli - 2.gab.
  • Ķiploki - 4.daiviņas
  • Very berry upeņu sula - 1.glāze
  • Medus - 1-2.ēd. kar.
  • Sāls
  • Malti kajēnas pipari
  • Eļļa