Terijaki vistiņa ar sezama sēklām

Vistas gaļas pagatavošana savādākās garšās.
Vistiņa uz iesma -  interesants un garšīgs.

FOTO: Publicitātes foto

Vistiņa uz iesma - interesants un garšīgs.

Sastāvdaļas:

4 porcijas/ 14 iesmi

  • 500 g vistas šķiņķīšu, bez kaula
  • 1 paciņa Santa Maria BBQ marinādes vistas gaļai
  • 2 ēdamk. Santa Maria Spicy World terijaki mērces
  • 1 ēdamk. sezama sēklu
  • Santa Maria amerikāņu BBQ mērces ar dūmu aromātu
  • 14 koka iesmi, pirms lietošanas 10 min. paturēti ūdenī

 

Pagatavošana:

Koka iesmus iemērc ūdenī uz 30 minūtēm.

Reklāma
Reklāma

Šķiņķa gaļu pārgriež uz pusēm. Iesmus izdur cauri abiem gabaliem. 

Vistas kebabus marinē marinādē vismaz 1 stundu. 

Kebabus grilē, līdz gaļa ir gatava, laiku pa laikam pārsmērējot ar terijaki mērci. Grilēšanas beigu posmā gaļu pārkaisa ar sezama sēklām un pasniedz ar svaigiem salātiem un BBQ mērci.