Grilētas jēra ribiņas, izturētas ķiploku marinādē

Pasniedz grilētiem kartupeļiem un dārzeņiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas:

4 porcijas

600 g jēra ribu gabala

1 paciņa Santa Maria BBQ ķiploku marinādes

1 tējk. Santa Maria timiāna

½ tējk. Santa Maria rozmarīna

Santa Maria akmens sāls un Tellicherry melno piparu maisījums dzirnaviņās

Piedevas:

Santa Maria amerikāņu BBQ mērce ar dūmu aromātu                                    

Grilēti kartupeļi

Reklāma
Reklāma

Svaigi dārzeņi

 

Timiānu un rozmarīnu iemaisa marinādē. Maisījumā liek gaļu un marinē apmēram 1 stundu.

Ribas grilē aizvērtā grilā apmēram 25 minūtes, vispirms vienu pusi, tad otru. Gaļas iekšējai temperatūrai jābūt apm. 60–62°C, un tai vidū jābūt sārtai.

Sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pasniedz ar BBQ mērci, grilētiem kartupeļiem un dārzeņiem.

 

Sastāvdaļas