Cūkgaļas kebabi ar ingveru

Pasniedz ar svaigiem salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas:

4 porcijas/ 10 iesmi

600 g cūkgaļas filejas, 2x2 cm gabaliņos

1 paciņa Santa Maria BBQ universālās marinādes

1 ēdamk. ingvera, sarīvēta

10 koka iesmiņi, pirms lietošanas 10 min. paturēti ūdenī

Piedevas:

Zaļie lapu salāti, tomāti un gurķi

Santa Maria amerikāņu oriģinālā BBQ mērce

Reklāma
Reklāma

 

Gaļu uzdur uz iesmiem un ieliek bļodā. Samaisa marinādi ar ingveru, pārlej pāri iesmiem un ļauj kebabiem marinēties 1 stundu.

Kebabus grilē, līdz gaļa ir gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem un BBQ mērci.

 

Sastāvdaļas