Grilētas ribiņas

Sātīgi & garšīgi. Vīriem garšos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

4 porcijas

1 kg cūkgaļas ribiņu

100 ml ābolu sulas

1 paciņa Santa Maria BBQ universālā garšvielu maisījuma gaļas marinēšanai                           

Piedevas:

Santa Maria amerikāņu BBQ mērce ar Kentuki viskiju                                     

Grilēti kartupeļi

Svaigi dārzeņi

Reklāma
Reklāma

 

Samaisa ābolu sulu ar garšvielu maisījumu un pārsmērē ribiņas. Ļauj iemarinēties vismaz 20 minūtes. Cep cepeškrāsnī 100°C temperatūrā 90 minūtes. Ribiņas pārsmērē ar BBQ mērci un liek cepties uz grila, līdz gaļa ir mīksta. Pasniedz ar grilētiem kartupeļiem, amerikāņu mērci un svaigiem dārzeņiem.

 

Sastāvdaļas