Grilēta baltā zivs un garneles

Labi garšos ar lapu salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas

4 porcijas

400 g baltās zivs filejas (menca, āte, pikša, paltuss)

300 g tīģergarneļu

1 paciņa Santa Maria BBQ garšvielu maisījuma gaļas marinēšanai ar kafīra laimu un ingveru                       

Mērcei:

100 g majonēzes

150 g Santa Maria amerikāņu BBQ mērces ar ingveru un sezamu                     

1tējk. laima sulas, svaigi spiestas

Reklāma
Reklāma

Eļļa

Zaļie lapu salāti

 

Zivs fileju un garneles ieziež ar eļļu un garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai. Zivs fileju sagriež pāris cm platos gabalos, satin un uzdur uz iesma pārmaiņus ar tīģergarnelēm. Iesmiņus cep uz vidējām oglēm vai vidēji karstā cepeškrāsnī dažas minūtes, līdz zivs ir gatava. Pasniedz ar majonēzes, BBQ mērces un zaļo lapu salātu maisījumu.

 

Sastāvdaļas