Makaroni ar garnelēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavo mērci: sakapā ķiploka daviņas un baziliku, sakuļ ar pusi eļļas, pievieno riekstus, sieru, sāli un piparus.

Makaronus izvāra kopā ar zirnīšiem. Garneles apcep atlikušajā eļļā. Makaronus ar zirnīšiem notecina uz sieta, pārlej ar mērci, sadala šķīvjos. Katrai porcijai uzliek garneles un izrotā ar bazilika lapiņām.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Lentveida makaroni - 200.g
  • Tīrītas garneles - 100.g
  • Saldēti zaļie zirnīši - 200.g
  • Daži bazilika zariņi
  • Olīveļļa - 1.ēdamkarote
  • lobīti ciedru rieksti - 1.ēdamkarote
  • Rīvēts siers - 1.ēdamkarote
  • Sāls, pipari