Pildītas kartupeļu pusītes

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Par sastāvdaļām: biezpiens - man bija Ciba
 siers - labāk Holandes



Pagatavošana:

Izvāram kartupeļus ar mizu, atdzesējam, nomizojam. Pārgriežam uz pusēm, ar karotīti uztaisām iedobīti, lai varam pildīt. Biezpienu sajaucam ar gaļu (kādu nu būsim izvēlējušies), pievienojam sieru, samaisām. Šo masu pildām kartupeļu pusītēs. Pa virsu uzberam vēl mazliet sieru. Liekam kartupeļus uz plāts, kur uzlikts follijs. Var cept arī uz grila. Cepam, līdz siers kārtigi pakusis un kartupeļi palikuši mazliet brūngani.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kartupeļi
  • Siers
  • Biezpiens
  • kūpnāta gaļa (var vistu)
  • var pievienot zaļumus