Neparastām vakariņām: saulainā Itālija jeb spagetī ar cukīni

FOTO: Inese Stuģe

Liekam vārīties spagetī. Pa to laiku sašķēlējam cukinī ar dārzeņu tīrāmo nazi, vai speciālo nazi,  kas veido tādus kā spagetī sloksnītes. Līdz sēklām. Tālāk lejam uz pannas eļļu, un liekam cepties cukīnī šķēlītes, sasmalcinātus ķiplokus, kā arī uz pusēm pārgrieztos ķiršu tomātiņus. Visu pāris reizes apmaisām un pievienojam spagetī makaronus. (Jo plāni sagrieztais cukīnī ļoti ātri ir gatavs) Vēlraiz visu samaisām. Pašās beigas pievienojam smalki sakapātu baziliku un sāli.
              Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Spageti - 1.paciņa
  • Cukinī - 1. neliels
  • Ķiploki - 2.daiviņas
  • Ķiršu tomātiņi - 1.sauja
  • Eļļa - 3-4.ēd.kar.
  • Baziliks svaigs.pēc patikas
  • Sāls.pēc vajadzības