Jauno vasaras dārzeņu sacepums

FOTO: Shutterstock.com

Nomazgājam un notīram jaunos kartupeļus, burkāniņus. Sarkanajām bietītēm nogriežam lapas. Visus dārzeņus sagriežam cepšanai. Uz karstas un labi ietaukotas pannas liekam pirmos cept burkāniņus tad bietītes un kartupeļus. Kad dārzeņi ir jau gandrīz gatavi tiem pievieno sagrieztas biešu lapas ar kātiņiem un ķiplokus. Cep līdz dārzeņi ir pilnīgi gatavi.

Lai labi garšo :)
 


        

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Jaunie kartupeļi - 500.gr
  • Sarkanās bietītes ar visām lapām - 5 - 6.gab.
  • Mazie burkāniņi - 500.gr
  • Jaunie ķiploki - 1.galviņa (neliela)