Ar plaušām pildītas pankūkas - recepte

FOTO: Shutterstock.com

Pankūkās var pildīt arī citus subproduktus, piemēram, aknas.

Sacepam plānās pankūkas, man tās parasti ir saldenas. Izvāram plaušas, sacepam speķīti un sīpolus, ko sajaucam ar samaltām paušām. Pievienojam garšvielas, sāli un pariņus pēc garšas, un visu samaisām ar saldo krējumu. Tinam šo masu pankūkās un no abām pusēm apcepam. Labu apetīti! Lēti un garšīgi.

Iesūtījusi: Marija Andžāne

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Plaušas - 1.kg
  • Saldais kreejums - 50.g
  • Sasmalcinātu sīpoli - 200.g
  • Žāvēts speķis - 200.g
  • Kostilja garšviela - 1-1,5 .kubiciņi