Kartupeļu pankūkas

Kartupeļu pankūkas izcili garšo ar brūkleņu ievārījumu!

FOTO: Shutterstock.com

Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

Nomizotus, noskalotus kartupeļus sarīvē, pievieno olas, sāli, miltus un samaisa. Ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep no abām pusēm brūnganas pankūkas. Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

 

Lauku virtve/Ņ. Masiļūne.- R.: Avots, 1993

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Kviešu milti - 80.g
  • Olas - 2.gab
  • Kartupeļi - 1.kg
  • Taukvielas