Raibais saldējums

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Auzu pārslas apgrauzdē drusciņ uz sausas pannas, riekstus sasmalcina, bet rupji, nevis smalki; sajauc visu kopā ar rozīnēm. Kārto stikla saldējuma trauciņos - saldējums, virsū ber kārtu  sausā maisījuma, tad atkal kārtu saldējuma un t.t.  Šis daudzums domāts 4 porcijām. Ja grib, saldējuma var vairāk. Recepte ļoti vienkārša. Visu var sagatavot jau iepriekš un turēt vajadzīgajam gadījumam. Ciemiņi atnāk, 5 min. un cienasts gatavs, ātri un ļoti garšīgi, kā arī savdabīgi. Labu apetīti un jauku noskaņojumu Jums visiem! 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Rozīnes - 1-2.ēd.karotes
  • Dažādi rieksti - 2-3.ēd.karotes
  • Auzu pārslas - 5-6 .ēd.karotes
  • Saldējums - 300 .grami