Jogurta kūka brīvdienām

Foto: Signe Treinovska

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Signe Treinovska

Gatavošana:
Vispirms sadrupina cepumus traukā, pievieno ievārījumu, lai visi cepumi saķep kopā un veido pamata kārtu. Tad jogurtam, kas ir istabas temp. pievieno sagatavotu želatīnu un lej pāri cepumu kārtai, tad liek ledusskapī.
Kamēr masa sacietē, tikmēr sagriežam zemenes un atkal uzbriedinām želatīnu.
Kad želatīns gatavs, pievienojam to morsam, kas ir istabas temp. un pieberam klāt zemenes, klājam pāri jau gatavajai jogurta masai un atkal liekam ledusskapī.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas želatīnu
  • Bifodo zemeņu jogurtu - 2 x 400.g
  • Morsu zemeņu - 1.l
  • Zemenes - 700.g
  • Ievārījums - 450.g
  • Biezpiens - 2.paciņas