Izmēģini neparastu Ulmaņlaiku recepti: redīsi ar ķimenēm

Izrādās, ka redīsi labi sader ne tikai ar zaļumiem, bet arī ar riekstiem un ķimenēm. Ja šiem salātiem nepievieno vis eļļas mērci, bet gan kefīru, tad sanāk gards un sātīgs pavasara ēdiens.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas 

1 buntīte jauno redīsu 

1 naža gals saberztu ķimeņu 

2 ēdk. sakapātu riekstu 

sakapāti pētersīļi un dilles 

 

Mērcei: 

3 ēdk. eļļas 

1 ēdk. medus 

½ citrona sula 

sāls 

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

Redīsus sarīvē rupjās skaidiņās un samaisi ar ķimenēm, riekstiem, pētersīļiem un dillēm. Pagatavo mērci: rūpīgi sakul visus produktus. Mērci pārlej salātiem un izcilā. 

 

Autors: Žurnāls "100 Labi Padomi" 

Avots: www.kasjauns.lv

 

Sastāvdaļas