Pavasara salāti ar fenheli un redīsu lapām

 Fenhelī ir divreiz vairāk C vitamīna kā apelsīnā, un tas stiprina imūnsistēmu. 

Virtuvē uzdrīksties un eksperimentē! Aikāgaršo publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Virtuvē uzdrīksties un eksperimentē! Aikāgaršo publicitātes foto

2 - 4 porcijas

Nepieciešams:

• Fenhelis – 1 gab.

• Redīsi ar lapiņām – 1 bunte

• Svaigie spināti – 1 sauja

• Dilles – 1 bunte

• Grauzdētas mandeles – 2 saujas 

• Citrons – 1 gab. 

• Olīveļļa ar pipariem Selection by Rimi – 2 ēdamk.

 

Pagatavošanas laiks: 10 min

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana: 

1. Noskalo dārzeņus

2. Fenheli un redīsus sagriez plānās šķēlītēs, liec traukā vai kārto uz šķīvja

3. Pievieno smalki sagrieztas redīsu lapas

4. Salātus pārkaisi ar spinātu lapiņām, smalki grieztām dillēm

5. Pievieno grauzdētas mandeles

6. Izspied no citrona sulu un sajauc to ar olīveļļu, sakul un pārlej salātiem

 

Recepti iesaka: Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis 

 

Sastāvdaļas