Želejas olas ar gaļu un zaļumiem

Skaistas olas ikvienam svētku galdam!

Autoru foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autoru foto.

Pildījumam:

* vistas gaļa,

* zaļumi, kādus vien vēlas,

* paprika (zaļā, sarkanā, dzeltenā, oranžā),

* buljons un želatīns (uz 1 l buljona ņem 1 paciņu želatīna).

Sagriež zaļumus un buljonā vārīto vistu sīkos gabaliņos. Uzbriedina želatīnu; kad tas uzbriedis, iejauc karstajā buljonā, lai izšķīst un tad izkāš, lai nav klāt liekie krikumi...

Iepilda olu čaumalās sagriezto vistu ar zaļumiem un papriku un uzlej buljonu ar želatīnu. Kad sastingst (padzisušu ieliek ledusskapī), prātīgi nomizo, un oliņas gatavas

 

Iesūtījuši Valdis, Levisa DūdeļiLieldienu fotorecepšu konkursa dalībnieki

 

Konkursu atbalsta IKEA mēbeļu veikals www.irideja.lv! 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Visatas gaļa
  • Mazs pastinaks
  • Paprika(sarkana, dzeltena)
  • Buljona kubiņi
  • Želatīns