Rabarberu torte

FOTO: Shutterstock.com

Rabarberus ar visu miziņu caur rupjo sietu samaļu gaļas mašīnā, pievienoju glāzi cukura, vāru, līdz iztvaiko liekais šķidrums. Atdzesētu ieziežu starp biskvīta ripām. Krēmam 2 olas saputoju siltā ūdens peldē ar 2 ēdamkarotēm cukura, pievienoju miltus, uzvārītu ūdeni un karsēju, līdz masa sabiezē. Atdzesētu putoju mikserī, var pievienot pāris ēdamkarotes liķiera un 2 ēdamkarotes margarīna. Saputoto krēmu pārziežu tortei un rotāju ar apelsīnu šķēlītēm, sagriez tam ar visu mizu, un daiviņām.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ūdens - 1.glāze
  • Gatavās tortes ripas
  • Rabarberi - 1.glāze
  • Cukurs - 2.ēd. karotes
  • Olas - 2.gab
  • Apelsīns rotāšanai - 1.gab
  • Milti - 2.karotes ar kaudzi