Ātrā kūka ar dzērvenēm

FOTO: Shutterstock.com

Vienkārši un ātri pagatavojama kūka. Nepieciešamie produkti visticamāk būs mājās. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno izsijātus miltus un kakao pulveri. Mīklu liek kūkas formā, kas izsmērēta ar sviestu. Pa virsu uzber ogas un liek cepties 180 grādu temperatūrā uz 35-40 minūtēm. Man mājās nebija dzērveņu vai brūkleņu, tāpēc izlīdzējos ar saldētām jāņogām un rozīnēm, klāt piegriezu divus gabaliņus marmelādes. Domāju, ka ļoti labi derētu arī upenes.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Cukurs - 1.glāze
  • Olas - 4.gb
  • Kakao pulveris - 2.ēdamkarotes
  • Milti - 1.glāze
  • Sviests - 1.ēdamkarote
  • Dzērvenes vai brūklenes - 1.glāze