Auzu pārslu cepumi

Vai esat cepuši šos gardos un viegli pagatavojamos cepumus?

FOTO: Shutterstock.com

 

1. Samaisīt mīkstu sviestu ar brūno cukuru, pūdercukuru.

2. Sakuļ olu, pievieno sviesta masai.

3. Siltam ūdenim pievieno dažus pilienus esenci, tad pievieno miltus, auzu parslas, rozīnes, sviesta masu. Rūpīgi izmaisa.

4. Cepampannu izklāj ar cepampapīru, apsmērē ar sviestu.

5. Ar karoti ņem mīklas piciņu, liek uz pannas, viegli piespiež (cepumi jāliek ar atstarpi 2-3cm). Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15-20 min.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Rozīnes - 2.saujas
  • Vaniļas esence
  • Milti - 100.gr
  • Brūnais cukurs - 1/2.gl
  • Pūdercukurs - 1/2.gl
  • Ola - 1.gab
  • Mīksts sviests - 100.gr
  • Auzu pārslas - 1/2.gl
  • Silts ūdens - 1/2.gl