Šokolādes siera kūka. Svētku galdam!

Šī kūka ir... debešķīga. Protams, ja vien tev garšo šokolāde. :)

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Garšas kārpiņas apburoša un sātīga kūka.

1. Pamatam: sasmalcini cepums un piejauc izkausētu sviestu. Liec pannā, nopresē un 10 minūtes pacep 180 grādu temperatūrā.

2. Izkausē šokolādi.

3. Sakul krējuma sieru viendabīgā masā, pievieno cukuru un vaniļu. Kuļot pa vienai pievieno olas.

4. Skābajā krējumā iejauc kakao pulveri. Piejauc to krējumsiera masai. Pievieno arī izkausēto šokolādi.

5. Ietauko pannu. 

6. Masu ielej pannā un cep apmēram vienu stundu. Atdzesē pannā.

 

Reklāma
Reklāma

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

 

Sastāvdaļas

  • Melnā šokolāde - 275
  • Krējumsiers, piemēram, mascarpone - 1200
  • Cukurs - 200
  • Vaniļas esence - 1.tējk.
  • Olas - 4
  • Skābs krējums - 175.ml.
  • Kakao pulveris - 1.ēd.k.
  • Šokolādes cepumu - 200
  • Sviests - 75